Čarape

Extreme Intimo dečije čarape su izrađene od pamuka, sa malim udelom drugih materijala koji čarapu čine udobnom i prijatnom za nošenje. Pamuk je najbolja garancija kvaliteta, pa se čarape iz naše linije za dečake neće tako lako pohabati. U našoj ponudi pronaći ćete veliki broj modela i dezena čarapa.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Dečije čarape iz naše ponude spajaju vrhunski kvalitet materijala i moderan dizajn. Prozračnost materijala i elastičnost čarape stvaraju prijatan osećaj tokom celog dana, bez neprijatnog zatezanja. Pamuk je materijal na koji i najosetljivija koža odlično reaguje, zbog čega smo uvereni da će vaš dečak biti prezadovoljan svojim Extreme Intimo čarapama.


Čarape za dečake kao poklon


Dečije čarape sa zanimljivim dezenima su uvek odličan izbor za poklon, pa nekom posebnom dečaku možete pokloniti upravo par Extreme Intimo čarapa. Mekani pamuk je odgovaran za postojanost kvaliteta, pa prijatan osećaj u čarapama ne nestaje ni nakon više pranja.

Extreme Intimo čarape ne spadaju u red onih koje se lako cepaju, pa su ovi modeli vrlo izdržljivi za vreme treninga, igre ili bilo koje druge aktivnosti u kojoj dečaci uživaju. Čarape za dečake će udovoljiti i majkama koje uvek teže najkvalitetnijim materijalima, ali i dečacima koji prednost daju simpatičnim printovima i omiljenim bojama. Poklonite im najkvalitetnije Extreme Intimo čarape za dečake, za svakodnevnu udobnost i prijatan osećaj!