Kupaći

Extreme intimo kupaći za dečake su dizajnirani prema svim kriterijumima udobnosti i praktičnosti. Kreativnim dizajnom postigli smo ljupkost i dopadljivost, a inspiraciju za ovu kolekciju pronašli smo u plavetnilu mora u kome će dečak praviti svoje prve plivačke poduhvate!

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Kupaće gaće za dečake su izrađene od izdržljivih i kvalitetnih materijala koji se odlikuju rastegljivošću i čvrstinom, pa su odlični za dugo provođenje vremena u vodi. Ovi kupaći se brzo i lako suše, a uz to su izuzetno jednostavni za održavanje.

Kupaći za dečake po njihovom ukusu

U ponudi imamo kupaće kostime za dečake u vidu šortseva, bokserica i slip kostima za plivanje, pa možete da birate između ovih krojeva i odaberete onaj koji je po ukusu Vašeg dečaka! Osim toga, izbor dezena i boja je veliki, pa je uživanje dečaka prilikom odabira novog kupaćeg zagarantovano! 

Kupaće gaće za dečake - slip modeli

Kupaće gaće za dečake u slip varijanti smo prilagodili svim njihovim potrebama - udobne su, lepo prianjaju uz kožu, ne zatežu i ne izazivaju iritacije zahvaljujući upotrebi najkvalitetnijih materijala. Zanimljiv print i kombinacija boja inspirisanih letom su ono zbog čega najmlađi obožavaju Extreme Intimo kupaće gaće. 

Kupaće gaće za dečake - šorts modeli

Kada su u pitanju kupaće gaće za dečake, šorts modeli su izuzetno popularni među starijim dečacima, a mi smo ih prilagodili svim aktivnostima na plaži. Kupaći za dečake u formi šortsa je pogodan za plivanje, sportove na plaži, trčanje, sunčanje i sve ono u čemu dečaci uživaju tokom leta. 

Dezeni u jarkim bojama su ono što šorts kupaće gaće čini vrlo zanimljivim i idealnim za najtoplije dane na plaži ili bazenu. 

Kupaće gaće za dečake - bokserice

Kupaće gaće za dečake dolaze i u formi bokserica, koje najmlađi često smatraju najudobnijim rešenjem za plažu. Ovaj praktičan kupaći za dečake pruža svu neophodnu udobnost i potporu tokom plivanja i igranja na plaži, a letnje nijanse i interesantan print su u potpunosti prilagođeni dečacima svih uzrasta. 

Kupaći za dečake od najboljih materijala za prijatno leto

Kupaći za dečake u vidu bokserica i slip kostima napravljeni su od poliamida (sa dodatkom drugih materijala koji doprinose većoj rastegljivosti), dok su šortsevi izrađeni od poliestera. Ovi materijali su se pokazali kao najbolji kada je reč o kostimima za plivanje - čvrsti su, rastegljivi, lepo se prilagođavaju telu i brzo se suše.

Extreme intimo kupaći za dečake odličan su izbor za dečake na plaži ili bazenu. Postojan kvalitet i duga upotreba kupaćeg za dečake su, uz lep dizajn i široku ponudu, ono što nas posebno izdvaja na domaćem tržištu.