Atlet majice za dečake

Majice bez rukava za dečake iz Extreme Intimo ponude skrojene su od prijatnih materijala koji su lagodni za nošenje, pa će se dečaci u njima uvek osećati bezbrižno! Svi naši proizvodi izrađeni su po standardima vanserijskog kvaliteta, što nas izdvaja na tržištu već dugi niz godina. Istražite našu ponudu i dopunite ormar dečaka modelom zanimljivog dizajna i visoke udobnosti.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Majice bez rukava za dečake - preko potrebna udobnost za letnje dane

Extreme Intimo majice na bretele za dečake kao glavne atribute izdvaja upravo vrhunski kvalitet, izvrsni materijali i prijatnost za vreme nošenja, čemu smo se posvetili prilikom kreiranja garderobe za vaše najmlađe.

Majice bez rukava su deo svakog dečijeg ormara, vrlo praktične i lagane, posebno za vrele letnje dane. Sem toga, dečaci obožavaju da ih nose i u kućnom ambijentu, na plaži, ali i tokom sportskih i rekreativnih aktivnosti. 

Zanimljivim dizajnom pobrinuli smo se za to da majice na bretele za dečake budu i simpatične, ukrašene printovima njihovih omiljenih junaka, motivima, ili porukama sa kojima će se najmlađi poistovetiti. Osim ovih modela, kod nas ćete naći i majice za dečake na kratke rukave, ali i druge krojeve za hladnije dane. 

Odaberite kvalitet i obradujte svog mališana!