Program za spavanje

Extreme Intimo program za spavanje za dečake, u kome su pidžame za dečake najtraženije, odlikuje kroj od najfinijih, prirodnih materijala, pa je uz njih mališanima zagarantovan miran i udoban san. Pouzdan kvalitet, toplota i komfor koji imaju naše pidžame za dečake, kao i bademantili, uklopljeni su uz zanimljiv i atraktivan dizajn za najmlađe. Naš autentičan pristup izrade kog se držimo prilikom dizajna dečije pidžame, kao  i raznovrstan izbor koji nudimo, ono su što nas izdvaja na tržištu, pa zato pogledajte noćnu liniju za dečake koju smo pripremili za vaše najmlađe.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
  1. J19B-13P101 , Dečija muška pidžama
    -20%
    Nisko kao 1.599,00 din. Regularna cena 1.999,00 din.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

Extreme Intimo dečiji programa za spavanje odlikuje premium kvalitet. Tkanine koje koristimo za izradu dečije pidžame za dečake i za bademantil za dečake su po sastavu prirodne, prijatne i veoma nežne za dečiju kožu. Bogat i raznovrstan dizajn je ono što će vas privući na prvi pogled, a njihov opipljiv kvalitet će omogućiti mališanima nežan i prijatan dodir prilikom nošenja.

Širok asortiman - program za spavanje za dečake

Iako najviše pažnje posvećujemo kvalitetu izrade i materijalima, ne zapostavljamo ni estetiku, pa je program za spavanje za dečake obojen jarkim bojama i unikatnim dezenima. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i boja, naše pidžame za dečake, kao i bademantile, obogatili smo svaki proizvod noćne kolekcije za dečake, pa će mališani obožavati da provode vreme ušuškani u naš mekani program za spavanje.

Udobne pidžame za dečake za mirne snove

Pidžame za dečake iz naše ponude skrojene su od najfinijeg materijala koji prija i najnežnijoj, dečijoj koži. Dečija pidžama tu je da dečaku obezbedi slatke, udobne i prijatne snove.  Pidžame za dečake iz našeg asortimana dizajnirane su tako da nežno prianjaju uz kožu dečaka i pružaju maksimalnu udbonost. 

Pidžame dečake iz naše kolekcije premium su kvaliteta. Osim udobnosti i kvaliteta, nismo zapostavili ni važnost estetike i dizajna. Zanimljive, dečačke boje i interesantni motivi ono su što ih među mališanima čini omiljenim i rado nošenim.

Udobni i mekani bademantili za dečake 

Bademantili za dečake iz naše kolekcije odlikuju se vrhunskim kvalitetom i neprikosnovenom udobnošću koja je njihov veliki adut. Dečaci obožavaju bademantile, a naši su izrađeni od najfinijih materijala koji prijaju i najnežnijoj dečijoj koži.

Uz noćnu kolekciju za dečake do slatkih snova

Za decu koja rastu, kvalitet sna veoma važan, a uz naše dečije pidžame za dečake i bademantile, san će biti još mirniji i slađi. Odaberite proizvode iz Extreme Intimo dečijeg programa za spavanje i ulepšajte odmor i kvalitet snova Vaših mališana!