Program za spavanje

Extreme Intimo program za spavanje za dečake, u kome su pidžame za dečake najtraženije, odlikuje kroj od najfinijih, prirodnih materijala, pa je uz njih mališanima zagarantovan miran i udoban san. Pouzdan kvalitet, toplota i komfor koji imaju naše pidžame za dečake, kao i bademantili, uklopljeni su uz zanimljiv i atraktivan dizajn za najmlađe. Naš autentičan pristup izrade kog se držimo prilikom dizajna dečije pidžame, kao  i raznovrstan izbor koji nudimo, ono su što nas izdvaja na tržištu, pa zato pogledajte noćnu liniju za dečake koju smo pripremili za vaše najmlađe.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Extreme Intimo dečiji programa za spavanje odlikuje premium kvalitet. Tkanine koje koristimo za izradu dečije pidžame za dečake i za bademantil za dečake su po sastavu prirodne, prijatne i veoma nežne za dečiju kožu. Bogat i raznovrstan dizajn je ono što će vas privući na prvi pogled, a njihov opipljiv kvalitet će omogućiti mališanima nežan i prijatan dodir prilikom nošenja.

Širok asortiman - program za spavanje za dečake

Iako najviše pažnje posvećujemo kvalitetu izrade i materijalima, ne zapostavljamo ni estetiku, pa je program za spavanje za dečake obojen jarkim bojama i unikatnim dezenima. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i boja, naše pidžame za dečake, kao i bademantile, obogatili smo svaki proizvod noćne kolekcije za dečake, pa će mališani obožavati da provode vreme ušuškani u naš mekani program za spavanje.

Udobne pidžame za dečake za mirne snove

Pidžame za dečake iz naše ponude skrojene su od najfinijeg materijala koji prija i najnežnijoj, dečijoj koži. Dečija pidžama tu je da dečaku obezbedi slatke, udobne i prijatne snove.  Pidžame za dečake iz našeg asortimana dizajnirane su tako da nežno prianjaju uz kožu dečaka i pružaju maksimalnu udbonost. 

Pidžame dečake iz naše kolekcije premium su kvaliteta. Osim udobnosti i kvaliteta, nismo zapostavili ni važnost estetike i dizajna. Zanimljive, dečačke boje i interesantni motivi ono su što ih među mališanima čini omiljenim i rado nošenim.

Udobni i mekani bademantili za dečake 

Bademantili za dečake iz naše kolekcije odlikuju se vrhunskim kvalitetom i neprikosnovenom udobnošću koja je njihov veliki adut. Dečaci obožavaju bademantile, a naši su izrađeni od najfinijih materijala koji prijaju i najnežnijoj dečijoj koži.

Uz noćnu kolekciju za dečake do slatkih snova

Za decu koja rastu, kvalitet sna veoma važan, a uz naše dečije pidžame za dečake i bademantile, san će biti još mirniji i slađi. Odaberite proizvode iz Extreme Intimo dečijeg programa za spavanje i ulepšajte odmor i kvalitet snova Vaših mališana!