Pidžame za dečake

Extreme Intimo dečije pidžame su izrađene od 100% pamuka, sastav koji pruža potpunu udobnost i prijatan osećaj tokom cele noći. Odličan materijal, vanserijski kvalitet izrade, toplota i komfor ukomponovani su u zanimljiv i neobičan dizajn za najmlađe. Extreme Intimo autentičan pristup izrade i raznovrstan izbor boja i modela je ono što nas izdvaja na tržištu.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Extreme Intimo dečiji program za spavanje odlikuje premium kvalitet. Tkanine koje koristimo za izradu dečije pidžame za dečake i za bademantil za dečake su po sastavu prirodne, prijatne i veoma nežne za dečiju kožu. Bogat i raznovrstan dizajn pidžama za dečake i dečijih bademantila je ono što će vas privući na prvi pogled, a njihov opipljiv kvalitet će omogućiti mališanima nežan i prijatan dodir prilikom nošenja.

Širok asortiman bademantila i pidžama za dečake

Iako najviše pažnje posvećujemo kvalitetu izrade i materijalima, ne zapostavljamo ni estetiku, pa je program za spavanje za dečake obojen jarkim bojama i unikatnim dezenima. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i boja, naše pidžame za dečake, kao i bademantili, dizajnirani su s puno pažnje i ljubavi. Tako će mališani obožavati da provode vreme ušuškani u naš mekani program za spavanje.

Udobne pidžame za dečake za mirne snove

Pidžame za dečake iz naše ponude skrojene su od najfinijeg materijala koji prija i najnežnijoj dečijoj koži. Dečija pidžama tu je da dečaku obezbedi slatke, udobne i prijatne snove.  Pidžame za dečake iz našeg asortimana dizajnirane su tako da nežno prianjaju uz kožu dečaka i pružaju mu maksimalnu udbonost. 

Extreme Intimo pidžame za dečake odlikuje i premium kvalitet. Možete biti sigurni da će pidžama za dečaka ostati “kao nova” i posle mnoštva pranja. Zanimljive, dečačke boje i interesantni motivi ono su što ih čini omiljenim i rado nošenim, te predstavljaju i idealan poklon za dečaka. 

Dečiji bademantili za dečake vrhunskog kvaliteta

Bademantili za dečake iz naše kolekcije odlikuju se vrhunskim kvalitetom i neprikosnovenom udobnošću koja je njihov veliki adut. Dečaci obožavaju bademantile, a naši su izrađeni od najfinijih materijala koji prijaju i najnežnijoj dečijoj koži.

Za decu koja rastu, kvalitet sna je veoma važan, a uz naše pidžame za dečake i dečije bademantile, san će biti još mirniji i slađi. Odaberite pidžame za dečake i bademantile za dečake iz Extreme Intimo dečijeg programa za spavanje i ulepšajte odmor i kvalitet snova Vaših mališana!