Slip za dečake

Slip za dečake Extreme Intimo krojen je po standardima najvišeg kvaliteta, a izrađen od materijala koji ne iritiraju nežnu dečiju kožu, već joj prijaju i pružaju lagodan osećaj tokom nošenja. Zanimljivi dezeni garantuju da će dečaci obožavati da ih nose. Pogledajte raznovrsnu ponudu i poručite omiljeni komad za vašeg mališana!

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Slip za dečake od prirodnih materijala

Slip gaćice za dečake izrađene su od pamuka, koji pruža prijatan osećaj tokom celog dana, po čemu i donosimo zaključak o kvalitetu donjeg veša. Zahvaljujući svom prirodnom sastavu, dečiji donji veš se lepo prijanja uz njihovu osetljivu kožu, ne stvarajući pritisak, svrab ili neprijatan osećaj. 

Slip gaćice za dečake iz našeg asortimana su napravljene za svakodnevno nošenje, a kvalitet tkanine omogućava da se ona ne tanji ni nakon velikog broja pranja. Slip za dečake lako se održava, što je još jedan od razloga zašto birate Extreme Intimo

Slip za dečake zanimljivih dezena za razigrane mališane

Extreme Intimo nudi slip za dečake sa zanimljviim motivima i dezenima, koji će razigranim mališanima biti i više nego simpatični. Pored upečatljivog dizajna, udobnosti i vrhunskog kvaliteta izrade, važna odlika slip gaćica jeste da su vrlo praktične.

Opredelite se za print, odaberite željenu veličinu i obradujte svog ili nekog drugog, Vama dragog, mališana komotnim slipom za dečake iz Extreme Intimo ponude donjeg veša za dečake.

Kupovinu možete obaviti online putem našeg sajta, a možete posetiti i obližnju prodavnicu i lično se uveriti u kvalitet!