Odeća

Jasmil asortiman odeće i donjeg veša za dečake nudi sve što čini udoban san i aktivan dan kvalitetnim i bez nepoželjnih iritacija! Svi naši proizvodi za dečake krojeni su od najfinijih materijala koji prijaju koži, u dezenima koji se veoma dopadaju mališanima.

Pogledajte naš široki asortiman fine odeće za dečake i obezbedite im komforne komade u kojima će se osećati udobno tokom svakog nošenja.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
  1. J19B-15H101 , Bodi bretela
    J19B-15H101

    Bodi bretela

    Nisko kao 489,00 din.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

Pamučna odeća za dečake premium kvaliteta

Jasmil odeća za dečake je tradicionalno poznata po kvalitetnim materijalima koji se koriste za njihovu izradu, klasičnom kroju koji pristaje svakom mališanu i modernim motivima dopadljivim dečacima.

Na raspolaganju vam je veliki izbor pamučnih potkošulja i veša za dečake u raznim veličinama i po povoljim cenama. Obezbedite svom mališanu optimalno udobnu i kreativnu odeću za svaku namenu.

Fini materijali i bezbroj modernih dezena

Sva naša dečja garderoba odlikuje se izradom od prirodnih materijala koji prijaju koži tokom noći, ne izazivaju iritacije usled znojenja i lagano prate linije tela, omogućavajući mu da se slobodno kreće.

Veoma zanimljivi motivi i dezeni krase sve naše dnevne i noćne kombinacije, za čiju je mekoću, lako održavanje i komfor zaslužna proverena kombinacija pamuka i poliestera.