Čarape

Čarape i hulahopke za devojčice su deo Extreme Intimo kolekcije za najmlađe. Odlikuju ih zanimljivi dezeni i kvalitetni materijali, zbog kojih devojčice vole naše proizvode. Čarape i hulahopke za devojčice su pretežno izrađene od pamuka, sa udelom poliamida i elastina koji čarapu čine udobnom, nežnom i praktičnom za svaki dan.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Devojčice voli lepe detalje i zanimljive dezene, pa će čarape ili hulahopke kao poklon sigurno obradovati svaku od njih! Kombinacije su bezbrojne, jer Extreme nudi niz boja i modela koji će odlično upotpuniti kompletan stajling prave moderne devojčice.


Kvalitetne i postojane hulahopke za devojčice


Extreme Intimo čarape i hulahopke za devojčice su izrađene tako da lepo prijanjaju uz kožu, stvarajući ugodan osećaj koji traje čitav dan. Nežnost dodira dugujemo pamuku na koji odlično reaguje i najosetljivija koža, a ostali materijali su tu kako bi čarapa bila fleksibilna i dovoljno rastegljiva za nogu svake devojčice. Ukoliko izaberete odgovarajući veličinu, čarapa će lepo obgrliti dečiju nogu bez stezanja i osećaja neprijatnosti.  


Raznovrsni dezeni čarapa za devojčice


Čarape i hulahopke za devojčice su ukrašene zanimljivim dezenima, a na raspolaganju su i različite boje koje će odlično upotpuniti svaku odevnu kombinaciju. Izbor je veliki, a hulahopke su izuzetno kvalitetne i rastegljive, pa ne postoji opasnost od lakog cepanja.

Devojčice uživaju u lepim stvarima, a Extreme Intimo se potrudio da ponuda čarapa za bude raznovrsna, lepršava i vesela. Zanimljivi motivi ih čine vrlo originalnim, pa čarape ili hulahopke mogu biti odličan poklon za devojčice, a i one same će sigurno uživati u biranju modela koji se slažu sa njihovim haljinicama i drugim odevnim kombinacijama. Poklonite im najlepše Extreme Intimo čarape i hulahopke za devojčice!