Kupaći

Extreme Intimo kupaći za devojčice su tu da uvesele predstojeće letnje dane, pa smo za naše najmlađe dame pripremili simpatične dezene i jarke boje u kojima će uživati! Naši modeli kupaćih kostima su izrađeni od kvalitetnih materijala, koji kupaće kostime čine izuzetno ugodnim za nošenje.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Kupaći za devojčice su deo Extreme Intimo programa za plažu, a odlikuju ih vesele boje i raznovrsni motivi pogodni za najtoplije letnje dane. Modeli variraju od klasičnih, pa do neobičnih krojeva uz čiju pomoć svaka devojčica može da izgradi svoj stil. 

Udobni kupaći za devojčice - širok izbor

Za vreo boravak na plaži najvažnija je udobnost kupaćeg kostima, a naši modeli su rađeni upravo prema ovom kriterijumu. Kupaći kostimi za devojčice su pravljeni od materijala koji izuzetno prijaju telu i odgovara uslovima koji vladaju na plaži, što će vašoj devojčici omogućiti nesmetano uživanje na suncu. 

Najkvalitetniji materijali su ujedno i najvažnija odlika koju kupaći kostimi za devojčice iz naše ponude poseduju, zbog čega su najbolji izbor koji možete napraviti za svoju devojčicu. 

Svaka od njih ima sopstvenu zamisao idealnog kupaćeg kostima, a Extreme Intimo udovoljava svim njihovim željama. U skladu sa tim vaša devojčica može birati između jednodelnih i dvodelnih kupaćih kostima u raznim dezenima i bojama.

Dvodelni kupaći za devojčice

Devojčicama je posebno bitno da kupaći kostim bude i lep i praktičan, zbog plivanja, igranja na plaži i svih zanimacija koje okupiraju pažnju tokom letovanja. Dvodelni kupaći za devojčice iz naše ponude pruža vrhunski komfor na plaži, a devojčice su oduševljene dezenima imamo u ponudi. 

Jednodelni kupaći za devojčice

Jednodelni kupaći za devojčice su udobno rešenje za plažu, naročito zbog kvalitetnih materijala i dizajna koji pruža komforan osećaj tokom celog dana. Najlepše boje, simpatični dezeni i udobnost su ono po čemu su naši jednodelni kupaći za devojčice posebni, a postojan kvalitet i jedostavno održavanje su ono što njihove majke naročito cene. 

Najveća prednost naših kupaćih kostima za devojčice je njihova dugotrajnost, pa ne morate brinuti da će se pohabati nakon jedne sezone. Udobnost i sloboda pokreta na plaži su prioriteti, a one počinju od kvalitetnog kupaćeg kostima. 

Naš kupaći za devojčice može biti i odličan poklon za neku mladu damu kojoj je potreban kvalitetan kostim za predstojeće letovanje, pa ne oklevajte da joj priuštite najlepši Extreme Intimo kupaći kostim za devojčice!