Donji veš za devojčice

Donji veš za devojčice iz Jasmil kolekcije skrojen je od najfinijeg materijala kao što je pamuk i pružiće maksimalni komfor detetu tokom celog dana. Vrhunski kvalitet mekanih, pamučnih niti i prijatni elastin obezbediće devojčicama neophodnu udobnost, a zanimljivi dezeni veša sjajno će se uklopiti u svaku odevnu kombinaciju.

Upoznajte se sa našom online ponudom u kojoj se nalaze topovi za devojčice i donji veš za devojčice i izaberite kvalitet za svoje najmlađe!

Stavke 13 - 16 od 16

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao 319,00 din.
  2. Nisko kao 319,00 din.
  3. J19B-16H101

    Bodi bretela

    Nisko kao 499,00 din.
  4. Nisko kao 389,00 din.

Stavke 13 - 16 od 16

Postavi uzlazno pravilo

Kvalitetni pamučni donji veš za devojčice koji se lako održava

Zahvaljujući materijalima kao što su prirodni pamuk i mekani elastin, Jasmil je uspeo da za sve najmlađe dame skroji savršene modele donjeg veša koji prijaju i najosetljivijoj dečjoj koži

Uz naš veš, ugodnost tokom svakog nošenja je zagarantovana, kretanje neometano, a ono čemu će se mame naročito radovati jeste lakoća održavanja veša usled zahvalnosti korišćenih materijala.

Širok asortiman donjeg veša u raznim bojama i dezenima

Jasmil online prodavnica je jedinstvena prilika da širokim asortimanom kvalitetnog donjeg veša u raznim bojama i najkreativnijim motivima obogatite fioku svog deteta. 

Moderna estetika, kvalitet i udobnost su osnovna merila po kojima šijemo osetljive dečje odevne predmete, garant dugotrajnosti veša ali i zadovoljstva vašeg deteta.

Topovi za devojčice

Topovi za devojčice iz Jasmil asortimana kreirani su tako da svakoj najmlađoj dami pruže potporu, ali i udobnost od samog početka razvitka grudi. Znamo koliko je važno da odeća koja prianja direktno uz kožu bude skrojena od prijatnih materijala, koji je ne iritiraju - zato su naši topići izrađeni od najfinijih materijala.

Kvalitetni topovi za devojčice za prijatnu svakodnevicu

Topići za devojčice iz Jasmil asortimana će ih dugo služiti i pružiti im maksimalnu udobnost tokom nošenja. Top za devojčice je zapravo prvi brushalter u životu svake dame. Ipak, s obzirom na veličinu grudi u samom početku njihovog razvitka, kod dizajniranja topića za devojčice nema potrebe za žicama, debelim bretelama i grubim teksturama koje ne prijaju koži.

Zato su naši topovi za devojčice izrađeni tako da daju potrebnu podršku u ovom predelu, ali istovremeno budu nežni i prijatni, sa velikim ili potpunim sastavom u vidu najfinijeg pamuka. 

Top za devojčice obavezan je deo svakog garderobera devojčice i tinejdžerke, a ovde uvek pronađu baš one topiće koji najviše odgovaraju njihovom ukusu, ali i potrebama. 

Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite kvalitetan donji veš i topiće za devojčice.