Magazin

Prolećne boje kojima ćete osvežiti vaš garderober i biti u trendu ove sezone

Proleće je idealno vreme da zimsku, tamnu garderobu zamenite odevnim komadima u kojima preovladavaju jarke, živopisne boje. Koje su to aktuelne prolećne boje za ovu sezonu, otkrivamo u nastavku teksta.

Nastavi sa čitanjemProlećne boje kojima ćete osvežiti vaš garderober i biti u trendu ove sezone
Šta poneti na more - spisak stvari za more jednom mestu

Pakovanje za more se onda završi tako što ili nešto zaboravimo ili ponesemo hrpu bespotrebnih stvari. Kako bi iskljuljučili tu mogućnost, najbolje je da napravite jedan spisak stvari za letovanje kog ćete se držati i služiće vam kao vodič za pakovanje, tako da ništa ne zaboravite.

Nastavi sa čitanjemŠta poneti na more - spisak stvari za more jednom mestu
Pokloni za devojčice - Odaberite najlepši poklon za devojčicu

Naše mezimice brzo rastu i brzo im se menja ukus, te se često postavlja pitanje da li sa sigurnošću možemo reći da znamo tačno šta će im se dopasti. U nastavku teksta saznajte koji su najbolji pokloni za devojčice, kao i kako odabrati savršen poklon za svoju mezimicu.

Nastavi sa čitanjemPokloni za devojčice - Odaberite najlepši poklon za devojčicu
Pranje veša - kako se pravilno održavaju pamučni i osetljivi komadi veša?

Adekvatno pranje veša preduslov je za održavanje higijene i zdravlja intimne regije, zbog čega je potrebno znati kako se on pravilno održava. Osim toga, ispravnim pranjem donjeg veša postiže se očuvanje kvaliteta i mekoće tkanine, postojanost boje, kao i očuvanje njegovog oblika.

Nastavi sa čitanjemPranje veša - kako se pravilno održavaju pamučni i osetljivi komadi veša?
Božićni pokloni za decu - ideje za božićno darivanje mališana

Pažljivo osmišljen dar će na sjajan način doprineti magiji koju ovaj praznik nosi sa sobom i obradovati mališane svih uzrasta. 

Ukoliko ste odlučili da božićno veče krunišete originalnim prazničnim darom za devojčice i dečake, važno je da obratite pažnju na detalje koji mališanima mame osmeh.

Nastavi sa čitanjemBožićni pokloni za decu - ideje za božićno darivanje mališana
Pidžama party - ideje za nezaboravnu žurku u pidžamama

Pidžama party je sjajan način da okupite prijateljice i u komfornoj i prijatnoj odeći uživate u raznovrsnim aktivnostima u toplini sopstvenog doma. Kako biste kreirali prijatnu atmosferu u kojoj se sve zvanice osećaju prijatno, važno je da na vreme počnete sa organizacijom.

Nastavi sa čitanjemPidžama party - ideje za nezaboravnu žurku u pidžamama

Stavite 1 u 6 od ukupno 22 ukupno

Prikaži Po strani