Magazin

Kako odabrati gaće i donji veš prema tipu građe?

Udobnost, prijatnost i samopouzdanje su osećaji kojima svi težimo. Na osnovu toga biramo odeću koja pristaje našoj građi i koja nam pruža maksimalan komfor tokom čitavog dana. Ista situacija je i sa donjim vešom.

Nastavi sa čitanjemKako odabrati gaće i donji veš prema tipu građe?
Tipovi pidžama - kako odabrati idealne komade odeće za spavanje

Večeri i jutra koje provodimo u krevetu asocijacija su na udobnost, mekoću i osećaj bezbrižnosti. Mirišljava posteljina, šolja toplog napitka na noćnom stočiću, dobra knjiga, ili serija, udobnost odeće koju nosite… Sve vam to donose oni mali trenuci pre nego što zakoračite u dan i nakon što se dan završi.

Nastavi sa čitanjemTipovi pidžama - kako odabrati idealne komade odeće za spavanje
Poklon za Dan zaljubljenih - obradujte drugu polovinu lepim darom

Iako je zaljubljenim parovima svaki dan dan ljubavi, Dan zaljubljenih pruža savršenu priliku da ovu ljubav i začinite naročitom pažnjom, lepo provedenim vremenom, kojim romantičnim gestom, a drugu polovinu i obradujete lepim poklonom.

Nastavi sa čitanjemPoklon za Dan zaljubljenih - obradujte drugu polovinu lepim darom
Novogodišnje pidžame - praznični dodir nežnosti za sve generacije

Novogodišnje pidžame su sinonim za toplotu prazničnih čarolija u domu, te odevni komad koji najbolje spaja mekani dodir sa novogodišnjim bojama i motivima. Praznici i u najstarijima po pravilu probude uspomene na detinjstvo, a dozvoljavaju beg od uskih i neudobnih odevnih komada, te ogrtanje najmekšim krojevima i najslađim paternima.

Nastavi sa čitanjemNovogodišnje pidžame - praznični dodir nežnosti za sve generacije
Pokloni za devojku - kako obradovati lepšu polovinu u različitim prilikama

Ljubav se pokazuje mnogobrojnim gestovima, a pokloni kojima se obeležavaju važni datumi su odlična prilika da iznova osvojite voljenu osobu. Zato su pokloni za devojku tema o kojoj razmišlja veliki broj momaka, jer, verujemo da postoji pregršt trenutaka koje želite da obeležite.

Nastavi sa čitanjemPokloni za devojku - kako obradovati lepšu polovinu u različitim prilikama
Prirodni materijali - najbolji izbor za donji veš i stvari za spavanje

Postoje različite jedinice za meru kvaliteta, a kada je reč o garderobi tu jedinicu predstavljaju prirodni materijali. Naime, odevni komadi u potpunosti izrađeni od prirodnih materijala jesu najkvalitetniji i najprijatniji izbor. 

Nastavi sa čitanjemPrirodni materijali - najbolji izbor za donji veš i stvari za spavanje

Stavite 1 u 6 od ukupno 9 ukupno

Prikaži Po strani