Novogodišnje pidžame su sinonim za toplotu prazničnih čarolija u domu, te odevni komad koji najbolje spaja mekani dodir sa novogodišnjim bojama i motivima. Praznici i u najstarijima po pravilu probude uspomene na detinjstvo, a dozvoljavaju beg od uskih i neudobnih odevnih komada, te ogrtanje najmekšim krojevima i najslađim paternima.

Tako novogodišnje pidžame postaju najbolji način da zaokružite prazničnu atmosferu u domu kroz sopstveni stil, te začinite dekoraciju i dodatno oplemenite novogodišnje čarolije. Uz to, one su i preudobne, nežne i mekane, skrojene za tople zimske snove.

Želite da nabavite sebi ili nekoj dragoj osobi novogodišnju pidžamu koja će obezbediti osećaj ušuškanosti tokom praznika? 

Jasmil novogodišnja pidžama u ulozi poklona dragoj osobi

Jasmil vas decembra uvek obraduje novogodišnjom kolekcijom koja spaja najfiniji pamučni dodir po kom je naš brend poznat sa novogodišnjim paternima, bojama i ukrasima, te predstavi asortiman novogodišnjih pidžama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Novogodišnje pidžame iz našeg asortimana savršeno se snalaze u ulozi prazničnog poklona dragoj osobi - bilo ženi, muškarcu, devojčici ili dečaku. Obožavane su među svim generacijama. 

Ženska i muška novogodišnja pidžama - neodoljiv znak pažnje

Ženske pidžame uvek su dobar izbor poklona, a kada se udobnim krojevima stvari za spavanje dodaju i neodoljivi novogodišnji motivi, pidžama postaje idealan novogodišnji poklon za svaku ženu - sestru, ćerku, majku, devojku, suprugu ili prijateljicu. Sa ovakvim odabirom nećete pogrešiti! 

Naše novogodišnje pidžame tradicionalno su skrojene od najfinijeg pamuka, te se odlikuju i vrhunskom udobnošću. Pružajući komfor i nežan dodir, svojim krojem obezbeđuju i neophodnu toplinu, te su pogodan poklon i za muškarce koji cene kvalitet i udobnost.

Muške novogodišnje pidžame dizajniramo uz smirenije paterne, koji asociraju na praznike, ali nisu propraćeni slatkim novogodišnjim motivima koji bi ih lišili muževnosti. Karo dezen i bordo, kao i druge tipične praznične boje dovoljne su da pidžame za muškarce oplemene prazničnim duhom, a istovremeno ne liše muževnosti, te su idealan izbor za novogodišnji poklon muškarcu.

Jasmil majica za dečake na poklonima

Slatke novogodišnje pidžame za mališane u čijem će nošenju uživati

Devojčice i dečaci obožavaju šarene stvari za spavanje koje doprinose tome da se osećaju razigrano i sasvim neodoljivo. Zato ne čudi što je upravo najmlađa populacija i najveći ljubitelj slatkih novogodišnjih pidžama

Deca su po pravilu oni koje novogodišnje čarolije čine najuzbuđenijim i radosnijim, te su pidžame sa prazničnim motivima siguran način da ih obradujete čarolijom u kojoj istinski uživaju. Fini pamučni sastav naših pidžama stara se o tome da pruži udobnost i bude prijatan i prema najnežnijoj dečijoj koži, pa su i iz vizure komfora koji pružaju idealne za najmlađe.

Jasmil novogodišnje pidžame za devojčice dizajnirane su u klasičnim formama i krojevima, koji su se pokazali kao proveren i najkvalitetniji izbor, a oplemenjene su prazničnim motivima koje svaka mala princeza rado nosi tokom slatkih i mirnih snova. Praznične pidžame za dečake jednako su komforne, ali smo za njihove boje probrali klasičnije valere, primerenije ukusu i preferencijama mališana. 

Kompletić za dečake

Provedite prvi januar u novogodišnjoj pidžami 

Turbulentna godina za nama kao da poziva da se u krugu porodice i iz udobnosti svog doma dočeka nova, pa je možda upravo ovaj doček idealna prilika da najluđu noć napokon provedete u - pidžami.

Bilo sa porodicom, prijateljima ili tom jednom voljenom osobom, doček kod kuće sigurno će proteći nezaboravno i na sasvim drugačiji način nego što ste to činili do sada. Pidžama party opet je u trendu, pa je ovo idealna prilika i za odevanje vaših novogodišnjih pidžama! 

Bilo uz laganu muziku, fini desert i šolju tople čokolade, ili nešto življu i glasniju muziku, lepu večeru i flašu šampanjca, doček Nove godine u krugu najbližih možda bude i najbolji do sada!

Ukoliko niste spremni da se odreknete glamuroznih novogodišnjih kombinacija i Novu godinu dočekate u najudonijem izdanju, šta kažete na to da novogodišnje pidžame sačuvate za prvi januar, rezervisan za izležavanje kod kuće u krugu ukućana, prepričavanje dočeka i započinjanje sa planiranjem godine pred nama?

Novogodišnje pidžame savršen su outfit za celu porodicu za prvi dan Nove godine!

Zaokružite novogodišnju čaroliju 

Novogodišnje pidžame umnogome će doprineti celokupnoj prazničnoj atmosferi u vašem domu, ali definitivno nisu sve što možete da učinite kako biste celokupnu atmosferu učinili božanstvenom.

Vaše mekane noćne saputnice prazničnog dezena najbolje se kombinuju sa lepim, porodičnim filmovima, raskošnom jelkom i toplim čarapama. Odlično se slažu i uz ogrtanje omiljenim jorganom, ali i toplim zagrljajem drage osobe. 

Zaokružite novogodišnju čaroliju i iskoristite hladne zimske dane da kreirate nezaboravne trenutke u udobnosti svog doma. Istinski se odmorite i napunite baterije za ostvarenje zacrtanih ciljeva, a raspoloženje pozitivnim duhom koje će vas pratiti u godini koja dolazi.

Pogledajte našu novogodišnju kolekciju i odaberite pidžamu za sebe ili dragu osobu. Možda i za čitavu porodicu? Osetite praznike intenzivnije nego ikada i dopustite najfinijem dodiru pamuka da vas opskrbi besprekornom mekoćom, te ušuka u tople, zimske snove. Posetite neku od naših Jasmil prodavnica ili iskoristite prednosti brze i sigurne online kupovine i obradujte sebe i vama drage osobe prazničnom pidžamom koju ćete obožavati!