Pokloni za devojku - kako obradovati lepšu polovinu u različitim prilikama

Ljubav se pokazuje mnogobrojnim gestovima, a pokloni kojima se obeležavaju važni datumi su odlična prilika da iznova osvojite voljenu osobu. Zato su pokloni za devojku tema o kojoj razmišlja veliki broj momaka, jer, verujemo da postoji pregršt trenutaka koje želite da obeležite. 

Postoje određeni pokloni koji su nepogrešivi u svakoj situaciji, a razlog za to je njihova praktičnost i činjenica da nikada nisu višak. 

Verujemo da osim praktičnosti želite da pružite i osećaj nežnosti  i pažnje, bez brige, naši predlozi jesu kombinacija svega navedenog, s obzirom da su i Jasmil proizvodi skrojeni sa ovom idejom. 

Pripremite se za koristan vodič iz sveta ženskih poklona, koji će vam pomoći da izmamite osmeh na lice vašoj dami. 

Donji veš je poklon za devojku koji pruža mnogo mogućnosti

Predlog poklona za devojku u vidu donjeg veša

Donji veš kao poklon za devojku daje mnogo prostora za ispoljavanje kreativnosti, individualnosti, za pokazivanje ljubavi, ali i za izmamljivanje iskrenog osmeha svojoj nežnijoj polovini. 

Zašto to kažemo?

Verujemo da ste imali priliku da uvidite koliko različitog veša postoji - od udobnih komada izrađenih od najfinijih prirodnih materijala, kakav možete pronaći u okviru naše ponude, preko zavodljivog i senzualnog donjeg veša, pa sve do originalnih komada veša sa nesvakidašnjim printom. 

Kako vidite svoju devojku? A kako ona vidi sebe, i shodno tome kakve komade veša bira? Postavite sebi ova pitanja, a potom odaberite brushaler ili gaće koji bi se dopali vašoj devojci. 

Ukoliko znate da neki komad veša priželjkuje, ali se ne usuđuje da ga kupi, možete joj dati vetar u leđa kupovinom upravo takvog komada. Takođe, ako želite da vašoj devojci pružite potpunu udobnost, koju će ona sigurno znati da ceni, odaberite kvalitetan pamučni veš, on je uvek potreban. 

U kojim situacijama je veš idealan poklon za devojku? 

Ako se pitate koji je najbolji povod za kupovinu veša, odgovor može da zavisi od više kriterijuma. Senzualan veš u kompletu može da bude odličan poklon za mesečnicu, pa čak i godišnjicu. Veš sa interesantnim zimskim motivima ostavite za novogodišnji poklon, dok same gaćice mogu da budu odličan dodatak rođendanskom poklonu. 

Dakle sve zavisi od toga na koji način ćete vi koncipirati poklon za devojku, šta će sve sadržati i kakav veš želite da dobije od vas.

Pidžama, bebi dol ili spavaćica - uvek potrebni komadi koje će obožavati 

Kada je  u pitanju odeća za spavanje nemojte se voditi muškom logikom da pidžama  baš i nije neophodnan odevni komad - verujte da dame to posmatraju sasvim drugačije. 

Jedan od razloga je i taj što ženski program za spavanje sadrži spavaćice, pidžame, bebi dolove i druge elemente među kojima žene različitog stila mogu pronaći komad u kome će želeti da spavaju. 

Jasmil pidžame predstavljaju vrhunski spoj udobnosti i ženstvenog dizajna, a to je nekada savršena mera za poklon kojim možete obradovati devojku. 

Na osnovu čega birati odevni komad za spavanje? 

Novogodišnja dekoracija uz mini deda mraza i sankama pored njega

Ukoliko je vaša devojka izuzetno ženstvena i uživa u nošenju haljina, suknji prefinjenih dezena, za nju možete odabrati laganu i prijatnu spavaćicu. Važno je da spavaćica bude izrađena od prirodnog materijala, a shodno njenim, ali i vašim željama možete odabrati neku sa čipkom ili drugim senzulanim detaljem. 

Bebi dol je takođe neodoljiv kompletić za spavanje, koji je najbolje kupovati tokom letnjih dana. Dakle, ako neki važan datum obeležavate leti, bebi dol je pun pogodat. Oni takođe mogu biti klasični, bez mnogo dezena i dodataka, a možete pronaći i izuzetno senzualne i svilenkaste primerke, na koje je dodata čipka. 

Pidžame dugih rukava i dugih nogavica su topao znak pažnje tokom hladnih dana, a možete se opredeliti i za one sa prazničnim motivima. Ovo je idealan poklon za Novu godinu, a uz njega možete kombinovati i praznične čarape. 

Prijatne basic majice za svakodnevno nošenje

Otkrićemo vam tajnu, ženi uvek treba bar još jedna obična bela ili obična crna majica, tako da ukoliko želite da igrate na kartu praktičnosti pokloni za devojku koje birate trebalo bi da budu ovog tipa. 

Verujemo da niste očekivali baš ovaj poklon ali reč je o izuzetno praktičnom komadu odeće koji je osnova svakog dobrog stajlinga. Tako možete odabrati majice na kratke ili duge rukave, odnosno rolke bez rukava koje stoje veoma dobro i mogu se kombinovati sa različitim odevnim komadima.

Ukoliko ne znate veličinu koju vaša devojka nosi, možete pogledati njene omiljene majice i videti koja je veličina u pitanju. Ako baš niste sigurni kakvom modelu bi se najviše obradovala, uvek možete pitati njene drugarice - one će vam sigurno dati odogovor.

Odeća za trening kao poklon za fizički aktivnu devojku

Još jedan odgovor na pitanje šta kupiti devojci može da bude i odeća za trening. Ako je vaša devojka krenula da trenira, ili to radi već godinama unazad, odličan način da joj date podstreh jeste kupovina odeće za trening. Možete se opredeliti za kvalitetne helanke koje će joj sigurno trebati, ili neku od sportskih majica u kojima će se manje znojiti. 

Takođe, možete joj kupiti i duks za trening, patike, ili nešto drugo što bi je dodatno inspirisalo da trenira, ali i što znate da joj je potrebno. 

Čarape su sjajan dodatak svakom poklonu 

Ako već imate odgovor na pitanje šta pokloniti devojci, ali želite da dodatno obogatite vaš poklon, onda je odlično rešenje da kupite čarape. Bilo da je reč o grilon čarapama, koje mogu kombinovati uz suknje i haljine, ili o prijatnim soknama u raznim bojama, jedno je sigurno - čarape nikada nisu višak. 

Ako vaša devojka prati trendove i dopadaju joj se šarane čarape, onda ovaj simpatičan poklon možete kupiti i kada vam privuče pažnju određeni dezen za koji verujete da bi se dopao vašoj lepšoj polovini. 

Kako da uvek kupite adekvatan poklon?

Bilo da tražite poklon za devojku za rođendan ili vas ipak zanima savršen poklon za devojku povodom godinu dana veze, jedna stvar važi za sve - počnite sa traženjem dara na vreme. 

Mnogo pre nego što dođe do važnog datuma osluškujte potrebe svoje lepše polovine. Aktivno slušanje će vam doneti mnogo važnih informacija koje će rezultovati time da ćete uveliko pre važnog datuma imati spreman poklon. 

Takođe, ako već imate neku zamisao raspitajte se na vreme gde biste to mogli da kupite, odnosno da li željeni poklon možete da pronađete. 

Čitanjem ovog teksta pokazali ste trud i želju da svoju devojku obradujete lepim poklonom, a nadamo se da ste iz njega dobili smernice koje će vam služiti da svoju emociju pretvorite u nešto što će vašu damu oboriti s nogu. 

Jasmil online shop, kao i naše maloprodajne radnje su destinacija na kojoj možete pronaći sve od navedenog, pa ukoliko se usmerite baš tamo, nesumnjivo vas čeka poklon za devojku  o kom ste maštali.