Žena sedi u belom bademantilu gleda u telefon

Šta poneti u SPA centar ili banju?

Redovni posetioci SPA centra sigurno već znaju odgovor na ovo pitanje, međutim, veliki broj ljudi i dalje nije okusio čari ovog načina opuštanja tela i uma nakon naporne nedelje.

Ono što je sigurno - kada jednom posetite SPA centar, želećete vrlo brzo da ga posetite ponovo. A da bi ugođaj bio potpun neophodno je da sa sobom ponesete sve stvari koje će vam boravak učiniti jednostavnijim i prijatnijim.

Zato smo odlučili da vam olakšamo i pomognemo u sastavljanju spiska stvari potrebnih za odlazak na spa vikend. A na vama je samo da nas poslušate, spakujete torbu i zaputite se u najbliži SPA centar!

Kolaž peškira u lila boji u više veličina stoje poredjani na stolici

Peškiri od kvalitetnog materijala koji upija vlagu

Ako ste već imali priliku da posetite SPA centar ili banju, onda znate da vam je peškir preko potreban. Iako većina SPA centara i banja nudi posetiocima besplatne peškire, što možete proveriti pre samog odlaska, savetujemo vam da ponesete svoj peškir koji ćete koristiti.

Pri boravku u spa centru važno je da peškir koji koristite bude napravljen od kvalitetnog materijala koji brzo upija vlagu, a ovo mogu samo peškiri napravljeni od 100% najfinijeg pamuka.

Peškiri iz našeg asortimana poznati su po svom kvalitetu i mekoći, i biće vam glavni saveznik nakon boravka u bazenu, sauni ili đakuziju. Odaberite peškir u nekoj boji koju je lako prepoznati, kako biste u svakom trenutku mogli da ga pronađete.

Kupaći kostim i japanke - udobnost je najvažnija u spa centru

Da li je uopšte potrebno da naglasimo da vam je za odlazak u SPA centar ili banju potreban kupaći kostim?

I mi smatramo da nije. Ali, ono što je potrebno je da vas posavetujemo kakav kupaći treba da odaberete.

Kupaći kostim je najvažnija stvar koja vam je potrebna u spa centru i ona koja se podrazumeva ukoliko želite da iskusite sav sadržaj koji on nudi - različite vrste sauna, slane soba, zatvoreni i otvoreni bazeni, đakuzi i sve ostalo što možete naći u ponudi spa centra.

Pri odabiru kupaćeg kostima, preporučujemo da se vodite udobnošću više nego estetikom, a ako uspete da pronađete oba, onda će vaš odlazak biti još lepši.

U torbu obavezno spakujte barem 2 kupaća kostima, kako biste u toku dana mogli da se presvučete i uvek budete u suvom kupaćem. Odlučite se za jednodelni ili dvodelni kupaći i prepustite se svim čarima SPA centra.

Takođe, pored kupaćeg kostima potrebne su vam i japanke za šetanje po spa centru, kako ne bi morali da hodate bosi. Pored higijenskih razloga, japanke su vam potrebne i zbog bezbednosti - mokar pod veoma često može da bude klizav, pa je potrebno da vodite računa pogotovo u blizini bazena.

SPA centri i banje veoma često nude besplatne papuče, međutim mogu biti veoma lošeg kvaliteta i nepraktične za kretanje. Zato se osigurajte i ponesite japanke u čiju ste udobnost sigurni.

Devojka stoji u lila bade matilu sa kapuljačom na glavi

Bademantil praktičnog kroja i kvalitetnog materijala

Iako je bademantil pretežno namenjen za korišćenje u kućnim uslovima i posle tuširanja, u spa centru je jedan od komada odeće koji vam je neophodan radi potpunog užitka.

Prilikom opuštanja pored bazena, uživanju u kafi ili čaju između aktivnosti ili odlasku na masažu, najlepše ćete se osećati ukoliko na sebi budete imali mekani i udobni bademantil. Ženski bademantili praktičnog kroja napravljeni od najfinijeg materijala koji upija vlagu, učiniće da se osećate prijatno i komforno, obezbediće vam slobodu pokreta i nežan osećaj na koži, a samo takve možete i naći u Jasmil ponudi kome je vaš komfor na prvom mestu.

Udobna odeća nakon spa centra

Sada kada ste se u potpunosti opustili i osećate se kao nova osoba, poslednje što želite je da obučete usku odeću čiji materijal neće prijati vašoj koži. Zato, pre polaska u SPA centar, otvorite vaš garderober i birajte samo odeću udobnog kroja i kvalitetnog materijala.

U Jasmil kolekciji ženske odeće, pronaći ćete sve što vam je potrebno za produžetak komfora nakon spa centra ili banje. Bilo da se odlučite za lepršave pamučne haljine ili ste ipak sportski tip koji se najprijatnije oseća u helankama i majicama na kratak rukav, u našoj ponudi pronaći ćete ono što tražite.

Sve komade ženske i muške odeće izrađujemo od najfinijeg i najkvalitetnijeg materijala koji će omogućiti vašoj koži mekoću i udobnost koju zaslužujete.

Devojka u braon bade mantilu i braon spavaćici stoji u stanu

Kvalitetan donji veš - omogućite koži da diše

Ima li goreg osećaja od nošenja neudobnog donjeg veša koji steže i žulja?

Zato nakon celodnevnog hedonizma, uskočite u kvalitetan par donjeg veša - brazijilane, slip gaćice ili neki drugi model po vašem ukusu. Jasmilov donji veš poznat je po vrhunskom kvalitetu i udobnosti jer je izrađen od 100% pamuka koji će omogućiti vašoj koži da diše.

Kako je pored same udobnosti, za vaše samopouzdanje važan i izgled donjeg veša, za vas smo sa pažnjom osmisili atraktivne modele različite boje i dezena.

Aksesoari - gumica, šnala ili traka za kosu

Ova stavka je verovatno ona koju planirate da ponesete, a potom, nakon dolaska u banju ili SPA shvatite da ste je zaboravili. Baš iz tog razloga smo je stavili na listu stvari koje morate da spakujete.

Bez obzira na to kojoj aktivnosti u SPA centru ili banji najviše vremena posvećujete, puštena kosa koja vam je preko lica, može da vam smeta. Zato pokupite kosu šnalom, vežite je u konjski rep ili u visoku punđu. Ovo je posebno važno ukoliko ste se odlučili da počastite sebe nekom masažom iz ponude, kako vam kosa ne bi smetala i kako se ne bi umastila od različitih ulja koji se tokom nje koriste.

Da li ste upamtili sve?

Iako je odlazak u SPA centar ili banju sam po sebi opuštajući i relaksirajući, ukoliko poslušate naše savete vaš užitak ćete podići na viši nivo. A zašto i ne bi - pa vi ste to zaslužili!

Nadamo se da smo vam olakšali pripremu za jedan lepo proveden dan ili vikend i dali odgovor na pitanje “Šta poneti u banju ili SPA centar?”.

Imamo još jednu lepu vest za vas!

Sve stvari koje su vam najpotrebnije za dan posvećen vama, možete pronaći u Jasmil prodavnicama i uveriti se u kvalitet koji nudimo!