Magazin

Kriterijumi za odabir donjeg veša - kako izabrati idealan?

Znamo da je malo toga što može da učini da se osećate tako udobno, a istovrmeno atraktivno, kao što to može pažljivo odabrani donji veš. Ali koje sve kriterijume treba uključiti kao kriterijum pri kupovini i tako napraviti zaista pametan izbor donjeg veša u čijem ćete nošenju istinski uživati? 

Nastavi sa čitanjemKriterijumi za odabir donjeg veša - kako izabrati idealan?
Pamuk - prirodni materijal koji obožavamo

Pamuk je kralj prirodnih materijala!

Od kad je otkriven, pa do danas - pamuk je uspeo da stekne, a potom  i održi svetsku popularnost koja ne jenjava. Pamuk je i dalje svuda oko nas - kako u kućnom tekstilu, tako i u svačijem garderoberu. 

Ali kako je uspeo da postane i ostane tako omiljen?

 

Nastavi sa čitanjemPamuk - prirodni materijal koji obožavamo
Kako pronaći kvalitetan donji veš za svaku kombinaciju?

Kvalitetan donji veš nije lako pronaći, naročito kada tražite donji veš za posebne prilike koje uključuju i posebnu garderobu. Dame najbolje znaju koliko je nekada teško zadovoljiti sve zahteve uske haljine - a prvi se odnosi na kvalitetan donji veš prilagođen ovakvom komadu odeće. 

Ipak, postoji još niz situacija u kojima je važno da izbor donjeg veša bude istinski dobar, jer prijatan osećaj u telu u velikoj meri polazi od toga šta nosimo na sebi. Ako veš nije udoban, to će vrlo verovatno pokvariti doživljaj svega što radite u takvom vešu ili bilo kom nedovoljno komfornom odevnom komadu.

Nastavi sa čitanjemKako pronaći kvalitetan donji veš za svaku kombinaciju?

Stavite 25 u 27 od ukupno 27 ukupno

Prikaži Po strani