Čarape

Extreme Intimo muške čarape su napravljene od pamuka, dizajnirane tako da pružaju maksimalnu udobnost tokom celog dana. Naše čarape su pogodne za celodnevno nošenje bez osećaja žuljanja, zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima. U našoj ponudi ćete pronaći raznovrsne modele i boje čarapa, idealne za svaki dan.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Čarape za muškarce iz naše kolekcije lepo pristaju nozi i prijaju koži, a prozračnost materijala doprinosi prijatnom osećaju tokom celog dana. Muške čarape su moderno izrađene prema potrebama savremenog muškarca, uz mogućnost izbora raznih boja.

Pamučne muške čarape - prirodni materijal i mekoća dodira

Muške čarape iz naše većinski su skrojene od najfinijeg pamuka, koji divno prianja uz kožu i sprečava iritaciju, znojenje i osećaj neprijatnosti prilikom nošenja. Mali dodaci drugih materijala tu su kako bi čarape imale duži “vek trajanja”, a i bile dovoljno rastegljive. Materijali su vrlo mekani na dodir, pa su muške čarape lagane i udobne, te nećete imati osećaj težine na nogama. Pogodne su za bilo koju vrstu obuće koja podrazumeva nošenje čarapa.

Čarape za muškarce - za udoban osećaj

Osećaj udobnosti u obući je izuzetno bitan, a čarape igraju važnu ulogu jer štite stopala i pružaju im svojevrsni “štit” od grubih materijala i kalupa koji se koriste za izradu obuće. Zato je jako važno da pamučne muške čarape budu udobne i prijatne, te da pružaju udoban osećaj svakom savremenom muškarcu. 

Muške čarape - veliki izbor modela

Veliki izbor modela i boja čarapa za muškarce iz našeg asortimana još jedan je od aduta kolekcije. Muške čarape birajte prema potrebama, a mi vam od modela nudimo: muške nazuvice i muške sokne

Muške nazuvice - pamučne muške čarape za svaki dan

Muške nazuvice potrebne su svakom modernom muškarcu, a dok su nekad bile rezervisane samo za sportske prilike, danas se mogu nositi uz skoro svaku odevnu kombinaciju.

Muške nazuvice posebno su popularne tokom toplih meseci. U našoj ponudi uvek ćete pronaći barem nekoliko modela idealno skrojenih muških nazuvica i u više boja.  Prilikom nošenja, muške nazuvice iz našeg asortimana pružaju maksimalnu udobnost.

Muške sokne - elegantne muške čarape 

Muške sokne elegantniji su izbor čarapa za muškarce, a najčešće se nose uz cipele i odela. Muške sokne iz naše ponude krojene su tako da nežno prianjaju uz stopala, stvarajući idealni među-sloj između njih i cipela, štiteći ih na taj način.  


Izaberite svoje Extreme Intimo čarape za muškarce za udobnost na svakom koraku!