Peškiri za plažu

Peškiri za plažu iz našeg asortimana skrojeni su od kvalitetnih prirodnih materijala poput finog pamuka, a dizajnirani tako da se odlično uklope u svaki plažni outfit. Peškiri za more su verovatno i najfunkcionalniji plažni ženski aksesoar, s obzirom na to koliko su nam korisni i praktični na plaži ili bazenu. Istražite naš asoritman, odaberite peškir online ili posetite vama najbližu Extreme Intimo prodavnicu i opremite se za letovanje!

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Kvalitetni peškiri za plažu - obezbedite se i za naredne sezone

Kvalitetni peškiri za plažu ne traju samo jedno leto! Zato naše ženske peškire za more pravimo isključivo u kvalitetnim i pouzdanim krojevima, a koristeći se samo prirodnim materijalima koji garantuju udobnost, bezbedno pranje na visokim temperaturama i postojanost boja, koje su naročito osetljive u vlažnim sredinama, kakve su upravo plaže i bazeni. 

Extreme Intimo je domaći brend koji je reputaciju pouzdanog proizvođača odeće, kupaćih kostima, veša i aksesoara, stekao upravo bazirajući se na kvalitetu ponude. Potpis našeg brenda na vašem peškiru tako garantuje da ste se opredelili za kvalitetan komad, koji će vas odlično služiti godinama. 

Odaberite peškir od 100% pamuka, koji će lako upijati vlagu, brzo se sušiti i poslužiti vas odlično i na letovanjima koja tek stižu! 

Trendi dizajn peškira za plažu omogućava da peškir postane i modni akseosar

Peškir za plažu nije samo funkcionalan, već i pravi modni aksesoar koji može da podigne estetsku vrednost vašeg plažnog stila. Zar ne biste voleli da i vaš peškir za plažu bude u modernoj letnjoj boju koju ćete rado izneti sa modernim ženskim kupaćim kostimom i lepom haljinom za plažu

Zato pored kvaliteta, vodimo računa da ženski peškiri za plažu budu i moderni, u zanimljivim letnjim bojama i atratkivnim dezenima. SIgurni smo da ćete sa lakoćom pronaći peškir za more koji će se savršeno uklopiti sa vašim ličnim stilom. Sigurni smo da ćete se na njemu rado i fotografisati za Instagram ili foto-album sa najdražim uspomenama! 

Extreme Intimo prodaja peškira za plažu - akcije i cene 

Kod nas imate dve opcije: ženske peškire možete da nabavite online ili se odlučite za tradicionalan način kupovine, posetite najbližu Extreme Intimo prodavnicu i uživo se uverite u kvalitet i mekan opip naših peškira za žene! 

Ukoliko redovno pratite novosti iz Extreme Intimo sveta i zapratite nas na društvenim mrežama, lako se može desiti da naiđete na cene na akciji na peškire za plažu. Ipak, savetujemo da ne čekate, jer se oni vrlo brzo rasprodaju! Uživajte u opremanju za vrele letnje dane i iskoristite Extreme Intimo asortiman letnjih stvari za žene kao idealnog partnera za morske avanture!