Brushalteri

Extreme Intimo brushalteri su napravljeni od najkvalitetnijih materijala koji odgovaraju na praktične i estetske zahteve savremene žene. Udobnost brushaltera je najbitnija za dobar osećaj tokom celog dana, a dizajn i dezen su od presudne važnosti za atraktivan izgled i osećaj samopouzdanja koji naši grudnjaci pružaju. 

Extreme Intimo brushalteri su pretežno pamučni, dok drugi materijali doprinose čvrstini, komforu i atraktivnom izgledu.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Kvalitetni grudnjaci iz naše ponude pružaju čvrstinu grudima, dok udobnost je zagarantovana različitim oblicima i veličinama korpi sa ili bez žice. Extreme Intimo odgovara na potrebe svih dama ponudom klasičnih, ali i posebnih modela grudnjaka koji lepo oblikuju i ističu grudi. Osim prijatnog osećaja, ovi grudnjaci će vam pružiti i atraktivan izgled koji doprinosi samopouzdanju lepšeg pola. 

Pamučni i čipkani brushalteri za najbolji osećaj

Ono po čemu se Extreme Intimo brushalteri izdvajaju su prijatni materijali koji u potpunosti odgovaraju i najosetljivijoj koži. Pamučni grudnjaci su idealni za one kojima je udobnost na prvom mestu, dok se za čipku odlučuju dame koje žele atraktivan izgled. 

Tu su i drugi prijatni materijali zbog kojih su grudnjaci i drugi komadi veša iz naše ponude omiljeni damama, pa u okviru kolekcije možete pronaći brushalter za svaku priliku i kombinaciju. Brusevi sa žicom jasnije naglašavaju obline, a možete se odlučiti i za grudnjake bez žice koji pružaju maksimalan komfor i prijatnost. 

Extreme Intimo brushalteri izlaze u susret svim potrebama savremene žene, pa zato pogledajte koji grudnjaci čine našu kolekciju i odaberite svoj model za prijatan osećaj tokom celog dana! 

Moderni brushalteri za sve ukuse - modeli koje nudimo

Extreme Intimo brushalteri su prilagođeni damama raznih građa, pa kod nas možete pronaći modele koji odgovaraju i manjim i većim grudima, te raznim prilikama i odevnim kombinacijama

Klasični grudnjaci - najbolji brushalteri za svaki dan

Klasični grudnjaci iz naše ponude su namenjeni svakodnevnom nošenju, u prilikama kada su vam udobnost i praktičnost na prvom mestu. Dizajnirani su tako da lepo oblikuju grudi pružajući im neophodnu čvrstinu, a u zavisnosti od modela koji izaberete, čak i klasičan brushalter može značajno da naglasi vašu atraktivnost i lepotu. 

Push up brushalteri za atraktivan izgled

Push up grudnjaci su idealan izbor za sve prilike kada želite da se osećate atraktivno, a ujedno i prijatno noseći ovakav model. Lepo oblikuje grudi, pružajući im punoću i čvrstinu koja dolazi do izražaja bez obzira na odevni komad koji nosite preko. 

Sportski brus za aktivne dane

Svakoj dami je potreban bar jedan kvalitetan sportski brus, a kada shvatite kakvu udobnost brusevi iz naše kolekcije pružaju, nema sumnje da ćete svoju fioku obogatiti sa još nekoliko modela. 

Sportski brus vrlo lepo prianja uz kožu, stvarajući dodatnu čvrstinu i utegnutost u odnosu na klasičan brushalter, zbog čega je idealan za treninge ili bilo koje prilike u kojima ste aktivni i u pokretu. 

Osim navedenih tipova, brushalteri dolaze sa ili bez punjenja, u raznim materijalima i bojama koje možete prilagođavati svom ukusu. Extreme Intimo brushalteri odgovaraju na sve potrebe savremene i aktivne žene, pa neka naši grudnjaci budu vaš izbor za svaku priliku!