Čarape

Ženske čarape Extreme Intimo dizajnirane su prema najvišim kriterijumima udobnosti i prijatnog osećaja na koži. Sve ženske čarape iz naše kolekcije su skrojene od finog materijala koji stvara lagodan osećaj na telu tokom nošenja. 

Upravo su kvalitetni i prozračni materijali ono što nas izdvaja na tržištu i zbog čega su komadi iz našeg asortimana postali omiljeni sadržalac svakog ženskog ormara. Čarape za žene iz naše linije uključuju: udobne nazuvice i ženske sokne, atraktivne dokolenice, kao i veoma kvalitetne hulahop čarape, među kojima možete odabrati odgovarajući model.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Ženske čarape damama pružaju osećaj udobnosti i lakoće pokreta svakog dana, stoga su kvalitetni materijali i vrhunski krojevi naša vodilja u kreiranju različitih modela čarapa za žene. Ženske čarape obavezan su deo fioke svake dame i predstavljaju nezamenjivi i obavezni asesoar koji se nosi svakog dana i u svakoj prilici.

Zato Extreme Intimo ženske čarape služe pre svega tome da ispune osnovne uloge na najbolji mogući način: da zagreju i pruže izolaciju od spoljnih uticaja, kao i da greju noge tokom hladnih dana, ali istovremeno i ulepšaju svaki ženski outfit.

Kvalitetne ženske čarape - za udobnost i atraktivan izgled

Pored toga što pružaju izuzetno prijatan osećaj, Extreme Intimo ženske čarape daju mogućnost eksperimentisanja sa svojim pažljivo biranim bojama i dezenima. Čarape su često deo odeće koji je vidljiv samo nama, a upravo iz tog razloga je bitno da, pre svega, budu udobne. Uz komfor i atraktivan dezen, čarape doprinose lagodnom osećaju kom se sve žene raduju.

Širok asortiman ženskih čarapa

Kod nas ćete pronaći moderne jednobojne sokne i dokolenice, najlon čarape u boji koju upravo tražite, kao i šarene ženske čarape za razigrani ukus. Da li ćete se opredeliti za hulahop čarape u crnoj boji ili nijansima boje kože - izbor je na vama. Ono što mi garantujemo je prvoklasni kvalitet i nežan osećaj za dame sa prefinjenim ukusom.

Hulahop čarape - najbolje prijateljice suknji i haljina

Hulahop čarape su tokom nošenja pripijene uz kožu, zbog čega smo u njihovoj izradi koristili veoma fine materijale, poput poliamida i malo elastina kako bi se obezbedila rastegljivost, lagodan osećaj i komfor. Najlon hulahop čarape čest su izbor dama prilikom nošenja haljina i suknji. 

One tokom hladnih dana greju noge, ali uz dezene koje smo uvrstili - mogu učiniti i mnogo više od toga! Sjajno se uklapaju uz odevne komade i odlično oplemenjuju svaku odevnu kombinaciju. Osim toga, hulahop čarape sjajno zaglađuju noge, sakrivaju sitne mane i koži daju blistav izgled. Pažljivim odabirom boje i debljine, hulahop čarape iz Extreme Intimo kolekcije biće baš po vašoj meri i ukusu.

Dokolenice - atraktivne i nosive

Dokolenice iz našeg asortimana uglavnom su skrojene od istih materijala kao i hulahop čarape. One se razlikuju od hulahop čarapa po kroju koji je kraći - ide do kolena, te je odličan izbor za dame koje nemaju potrebe za nošenjem hulahop čarapa koje se pružaju skoro do struka. Dokolenice su vrlo atraktivne i nosive

Ženske sokne - slatke i udobne

Extreme Intimo je prilikom kreiranja sokni i odabira materijala, boja i dezena mislio na sve savremene žene. Tako u našem asortimanu možete pronaći sokne koje su vrlo slatke, ali i one koje su jednobojne i svedene i odgovaraju za nošenje u svakodnevnim prilikama. Svim soknama iz naše kolekcije zajedničko je jedno - neprikosnovena udobnost

Ženske nazuvice - nezamenjive uz plitku obuću

Ženske nazuvice obavezan su deo fioke svake moderne žene. One su nezamenjive prilikom nošenja plitke obuće, gde predstavljaju savršenu zaštitu stopala od grubih materijala obuće, sprečavaju znojenje, a naše su i vrhunskog kvaliteta, pa su i mekane, lake za održavanje i pogodne za ogroman broj nošenja.

Spoj prijatnog dodira i modernog izgleda je ono što odlikuje Extreme Intimo čarape za žene, stoga odaberite model koje će odgovarati Vama, ili Vama dragoj osobi, za komfor tokom celog dana! Čarape za žene možete poručiti online, a možete nas i posetiti na nekom od naših prodajnih mesta i uživo se uveriti u njihov kvalitet i mekoću.