Grudnjaci

Jasmil brushalteri skrojeni su da odgovore na sve zahteve komfora i estetike. Naši najbolji brushalteri i sportski grudnjaci izrađuju se od visokokvalitetnih materijala i prepoznaju se su po kombinaciji udobnosti, vrhunske potpore i atraktivanog dizajna.

Uverite se zašto su Jasmil grudnjaci najbolji u svim odevnim kombinacijama - odaberite grudnjak po svojoj meri i uživajte u osećaju udobnosti tokom celog dana!

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Brushalteri koji odgovaraju vašim potrebama

Jasmil brushalteri spajaju sve što najbolji brushalteri treba da ponude modernoj ženi - besprekornu udobnost sportskog brusa i grudnjak dizajniran tako da se lako uklopi u svaku odevnu kombinaciju i na pravi način istakne ženstvenost.

Uklopite ih u svaku kombinaciju - klasični i push up grudnjaci

Brusevi moraju biti i lepi i lako uklopivi u svaku odevnu kombinaciju da bi bili funkcionalni. Funkcionalni grudnjaci osim podrške, čuvaju grudi i od uticaja zemljine teže i oblikuju ih tako da linija izgleda bolje i ženstvenije.

Jasmil brusevi se lako uklapaju dezenom i krojem, pa bilo da odaberete klasični grudnjak podesivih bretela ili push up, bluze i majice sa dubljim dekolteom se mogu nositi bez bojazni o prelasku granica dobrog ukusa.

Bezbrižno u teretanu - sportski brushalteri koje vredi imati

Izaberite Jasmil funkcionalni i praktični sporski brus koji će vam pomoći da se osećate slobodno tokom svih sportskih aktivnosti. Slobodno trčite i skačite - naši sportski grudnjaci opremljeni su širokim i podesivim bretelama.

Materijali koji garantuju zdravo i udobno nošenje

Jasmil brushalteri skrojeni su od prirodnog pamuka, kao i liocela i elastina koji doprinose čvrstini, komforu i atraktivnom izgledu poprsja. Mekano punjenje obezbediće konstantnu udobnost, a naša mala tajna je i u atraktivnom dizajnu i dezenima koji damama podižu samopouzdanje.