Ženske majice

Ženske majice kreiramo s jednim ciljem - da dizajnom i materijalom od kog su skrojene pruže maksimalnu udobnost i komfor savremenoj ženi prilikom nošenja, u svako doba dana i noći. Majice za žene predstavljaju savršen spoj vrhunske udobnosti i estetike prilagođene modernoj dami. Pogledajte našu ponudu ženskih majici i odaberite one koje su dizajnirane baš po vašem ukusu!

Stavke 49 - 51 od 51

Postavi uzlazno pravilo
 1. J15B-12A101

  Ženska majica

  Nisko kao 459,00 din.
 2. J15B-12A103

  Ženska majica

  Nisko kao 459,00 din.
 3. J21K-12A102 , Ženska majica
  Outlet
  J21K-12A102

  Ženska majica

  Nisko kao 415,00 din.

Stavke 49 - 51 od 51

Postavi uzlazno pravilo

Majice na bretele i potkošulje za prijatnu svakodnevicu

Ženske majice na bretele, bez rukava, odlične su za nošenje u ležernim prilikama tokom letnjih dana, a zavisno od dizajna - mogu biti izvrsne i za spavanje, nekad se odlično snaći i u ulozi potkošulje.  Zavisno od samog dizajna, neke majice na bretele iz naše ponude idealne su kao potkošulje, a neke namenjene za nošenje u svakodnevnim aktivnostima. 

Ženske majice na kratke rukave za svaki dan

Majica na kratke rukave pruža lake mogućnost kombinovanja sa drugim odevnim komadima. Kroj majice na kratak rukav je idealan za nošenje u najrazličitijim prilikama, vrlo udoban i uvek moderan. Svaka pamučne ženska majica na kratke rukave je praktična za kombinovanje.

Pamučne majice za žene na duge rukave za topli dodir

Ženske majice na duge rukave idealne su za hladne dane i svaku priliku u kojoj bi vam dobro došao topao i nežan pamučni dodir. Pamučna majica na duge rukave objedinjuje prijatan osećaj i potrebnu toplotu, a uz nju dobro ide sva topla odeća poput džempera i kardigana. Neke modele možete nositi kao potkošulje na duge rukave, a neke u različitim prilikama.

Pogledajte našu ponudu ženskih majici, posetite neko od naših prodajnih mesta, ili poručite majice sa svega nekoliko klikova na našoj online prodavnici.