Majice dugih rukava za dečake

Jasmil majice za dečake odlikuje fini, pamučni sastav, jednostavan kroj i veliki izbor boja i dezena. U našoj kolekciji pronaći ćete sve što je potrebno da se dečak tokom dana oseća komforno, a da njegova koža istovremeno bude zaštićena od iritacija usled znojenja i sportskih aktivnosti.

Pogledajte kompletnu ponudu majica za dečake na našem sajtu i obezbedite svom mališanu udoban komad odeće koji se lako održava.

J15B-13U101, Dečija potkošulja
Nisko kao 589,00 din.

Pamučne majice za dečake na kratke rukave

Majice kratkih rukava su jedan od omiljenih komada odeće svih mališana, stoga je bitno da budu udobne i da prijaju nežnoj koži dečaka.

Majica za dečake kratkih rukava je idealna odeća za tople prolećne i letnje dane, kao i za najraznovrsnije aktivnosti u kojima deca svakodnevno uživaju. 

Jasmil kolekcija majica na kratke rukave odlikuje se izuzetnim kvalitetom zbog izrade od prirodnog pamuka, ali i atraktivnim dezenima. Vesele boje i moderni dezeni u kombinaciji sa vrhunskom izradom čine majicu odličnim poklonom kojem će se dečaci obradovati!

Kvalitetne i tople majice za dečake dugih rukava

Majice dugih rukava za dečake koje je pripremio Jasmil su jedinstvena odeća koja se lako uklapa u veliki broj kombinacija zahvaljujući klasičnom kroju i pažljivoj izradi od prirodnog pamuka. 

Osim što naše muške dečije majice na duge rukave nudimo u velikom broju dezena, boja i veličina, mislimo i na osetljivu kožu mališana koja je uz naš asortiman zaštićena od iritacija i ima sav neophodan komfor tokom svakog nošenja.

Potkošulje za dečake i majice bez rukava za dečake 

Jasmil potkošulje za dečake skrojene su od 100% prirodnog pamuka kako bi zaštitile i negovale osetljivu kožu vašeg mališana. Sve naše dečije muške majice sa širokim bretelama kao i majice bez rukava odlikuje komfor, a uz to još i lako kombinovanje i uklapanje sa bilo kojim drugim komadom odeće.

Dečije majice iz našeg asortimana možete poručiti online uz samo nekoliko klikova, a kupovina je omogućena i na brojnim prodajnim mestima širom Srbije. Odaberite majice kratkih rukava, potkošulje za dečake ili majice dugih rukava, željenih veličina, boja i dezena. Dečaci će vam biti zahvalni!