Muške majice dugih rukava

Muške majice dugih rukava iz Jasmil kolekcije za muškarce skrojene su od visokokvalitetnih materijala koji prianjaju na kožu i pružaju komfor i udobnost tokom nošenja. Istražite ceo asortiman i odaberite majicu na duge rukave po svom ukusu!

J15B-11U102 , Muška potkošulja
Nisko kao 949,00 din.
J15B-11U102 , Muška potkošulja
Nisko kao 949,00 din.

Pamučna muška majica dugih rukava za različite prilike 

Muška majica dugih rukava je jedan od najtraženijih proizvoda iz naše kolekcije majica za muškarce. Ove majice pogodne su za nošenje u svakoj prilici - od svakodnevnog nošenja ispod garderobe tokom hladnih zimskih dana, preko ležernih prilika, pa sve do nošenja u kućnim uslovima kada vam je potreban topao i udoban komad odeće.

Svaka majica dugih rukava iz naše ponude skrojena je od prirodnog materijala koji obezbeđuje udobnost i slobodu pokreta, a nežan osećaj na koži pružiće vam prijatan osećaj tokom celog dana. Upravo zbog ovog, muška majica dugih rukava predstavlja odličnu barijeru između grubih materijala od kojih je napravljena zimska odeća i idealna je za nošenje ispod džempera.

Muške majice na duge rukave - veliki izbor krojeva, boja i dezena

U našem asortimanu pronađi muške majice dugih rukava različitih krojeva, dezena i boja. Istražite celu ponudu i odaberite one modele koji će se savršeno uklopiti uz ostale odevne komade iz vašeg garderobera. Obradujte sebe ili dragu osobu i poručite muške majice na duge rukave iz naše kolekcije, ili nas posetite na nekoj od lokacija.