Ženski kupaći kostimi

Ženski kupaći kostimi iz Jasmil asortimana dizajnirani su tako da odgovore na sve letnje modne potrebe savremene žene, pružajući joj neophodnu potporu, maksimalnu udobnost, a naravno - i lep izgled. Vrhunski kvalitet krojeva i materijala ono su po čemu smo poznati. Jasmil ženski kupaći kostimi vrlo su raznoliki: jednodelni kupaći, dvodelni kupaći kostimi, pa i kostimi različitih boja i dezena uvek su deo naše ponude.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Svi ženski kupaći kostimi iz Jasmil asortimana kroje se od materijala koji su se pokazali kao najbolji izbor za kupanje i plivanje. Lako se suše, prijaju koži, a uz pravilno održavanje - dugo traju. 

Ženski kupaći kostimi - široka ponuda kupaćih kostima

Ženski kupaći kostimi iz naše kolekcije dizajnirani su vrlo raznoliko, tako da svaka dama može da pronađe onaj kupaći koji je baš po njenom ukusu i želji. Široka ponuda Jasmil kupaćih kostima podrazumeva kupaće različitih krojeva, boja i dezena

Jednodelni kupaći kostimi najlepših krojeva

Jednodelni kupaći kostimi oduvek su bili pogodni za dame koje se prijatnije osećaju prekrivenije, ali i sve kojima jednodelni kupaći bolje stoje, ističući atribute i skrivajući mane. Kada su u pitanju kupaći, jednodelni su poslednjih nekoliko sezona su i vrlo trendi, pa su odlični i za sve žene koje vole da prate modu.

Dvodelni kupaći kostimi - bikini kao klasičan izbor

Dvodelni kupaći kostimi raznolikih krojeva odavno su osvojili svetske plaže i bazene, a i danas su se zadržali kao klasičan i najčešći izbor kupaćih kostima. U Jasmil asortimanu uvek vas čekaju dvodelni kupaći sa gornjim i donjim delovima različitih krojeva.

Gornji deo kupaćeg pruža idealnu potporu, dok su donji delovi kupaćih kostima prepoznatiljivi po preudobnom kroju. Naši modeli kupaćih ne izlaze iz mode i možete ih nositi još i u sezonama pred nama. Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite svoj omiljeni ženski kupaći kostim.