Peškiri

Peškiri su neizostavan član svakog doma i kupatila. Peškire iz Jasmil kolekcije odlikuje visok kvalitet izrade, fini dodir u kontaktu sa kožom i izuzetna moć upijanja. Pogledajte našu ponudu i odaberite pamučni peškir za lice, telo, noge ili peškir za ruke koji će upotpuniti vaš dom.

Nisko kao 1.349,00 din.
Nisko kao 669,00 din.
Nisko kao 269,00 din.
Nisko kao 1.349,00 din.
Nisko kao 669,00 din.
Nisko kao 269,00 din.
Nisko kao 1.349,00 din.
Nisko kao 269,00 din.
Nisko kao 669,00 din.
Nisko kao 1.349,00 din.
Nisko kao 669,00 din.
Nisko kao 269,00 din.
Nisko kao 579,00 din.
Nisko kao 1.259,00 din.
Nisko kao 249,00 din.

Mekani pamučni peškiri za kupatilo učiniće dnevni ritual lepšim

Peškiri su prvenstveno namenjeni upijanju viška tečnosti nakon kupanja, umivanja ili redovnog pranja ruku. U zavisnosti od toga kojoj regiji tela su namenjeni, izdvajaju se peškir za ruke, peškir za noge, peškir za lice, kao i veliki peškiri za kupanje i tuširanje. Mali peškiri uglavnom su zbog praktičnosti rezervisani za brisanje manjih površina, dok su veliki modeli idealnu za svakodnevno tuširanje i pranje kose.

Svakom domaćinstvu potrebno je po nekoliko peškira različitih dimenzija kako bi se osigurala optimalna higijena.

Kvalitetni peškiri za kupanje, umivanje i svakodnevnu upotrebu

Svaki peškir iz naše ponude, bez obzira na namenu, izrađen je od frotira, mekan i izdržljiv. Takođe, svaki naš peškir skrojen je od finog pamuka. Pamuk je kao materijal odličan odabir za mali peškir za lice, budući da se može održavati pranjem na visokim temperaturama koje će ukloniti sve bakterije i mikrobe. Iz istog razloga, peškir se koristi svakodnevno u kupatilu, za brisanje ruku.

Kreirajte sami set peškira - veliki izbor boja i dimenzija

Ako vam je potreban set peškira za kupanje ili drugu namenu kreiran od 100% pamuka ili jedan peškir u skladu sa vašim potrebama - na pravom ste mestu. Kod nas možete odabrati jedan peškir ili više komada ovog neophodnog dodatka za održavanje higijene.

Peškiri su izrađeni od najfinijeg pamuka, vrlo praktični, mekani i mogu da oplemene dnevne rituale i kreiraju autentična iskustva posle tuširanja. U širokoj paleti boja i dimenzija koje nudimo, svako će pronaći Jasmil peškir za kupatilo po svojoj meri, koji će se odlično uklopiti uz enterijer i pružiti sjajan osećaj nakon tuširanja.

Birajte mekani peškir 100% pamučne izrade

Odaberite peškir od 100% pamuka roze, bež, sive boje ili druge nijanse po vašem ukusu i učinite svakodnevicu prijatnijom, a higijenske ritualne pravim zadovoljstvom.

Pored peškira, celokupna Jasmil ponuda kreirana je da pruži osećaj mekoće u dodiru sa kožom. Pogledajte i naše ostale proizvode izrađene od pamuka, poput ženskog donjeg veša ili pružite sebi maksimalnu udobnost kroz proizvode krojene od prirodnih materijala kao što su ženske pidžame i spavaćice.

Peškiri prodaja - online izbor kvalitetnih peškira

Kada se uzme u obzir kvalitet izrade koji nudi Jasmil za svaki peškir, cena je zaista i više nego pristupačna. Pamuk je vrlo popularan odabir za krojenje ovih kupatilskih dodataka, jer je u pitanju istovremeno vrlo istrajan, fin i mekan materijal, koji pruža nežan dodir u kontaktu sa kožom. Međutim, još jedan benefit zbog kojeg je mudro odabrati peškir izrađen od pamuka jeste njegova povoljnost.

Peškiri cena - odlične cene peškira u Jasmil prodavnici

Po pravilu, dimenzije će najviše uticati na konačnu cenu. Budući da je utrošak materijala drugačiji kada se kroje mali i veliki peškiri, cena peškira će tu razliku i oslikati. U Jasmil internet prodavnici, mogu se pronaći peškiri različitih dimenzija i boja.

Budući da su svakom domaćinstvu potrebni peškiri, prodaja online će vam omogućiti da u svega par klikova kupite više proizvoda odjednom i obezbedite svoj dom kvalitetnim i mekanim modelima koji će vas služiti još mnogo godina! Možete nas posetiti i u nekoj od naših prodavnica i odabrati za sebe i svoje drage osobe peškire od prirodnih materijala.