Peškiri

Peškiri su neizostavan član svakog doma i kupatila. Izrađeni od najfinijeg pamuka, vrlo praktični i mekani mogu da oplemene dnevne rituale i kreiraju autentična iskustva nakon tuširanja. Peškire iz Jasmil kolekcije odlikuje visok kvalitet izrade, fini dodir u kontaktu sa kožom i izuzetna moć upijanja. Pogledajte našu ponudu i odaberite peškir za lice, telo, noge ili ruke koji će upotpuniti vaš dom.

3 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. J20T-17K103

  Peškir

  Nisko kao 579,00 din.
 2. J20T-17K102

  Peškir

  Nisko kao 1.259,00 din.
 3. J20T-17K101

  Peškir

  Nisko kao 249,00 din.

3 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Mekani pamučni peškiri za kupatilo učiniće dnevni ritual lepšim

Prvenstveno namenjeni upijanju viška tečnosti nakon kupanja, umivanja ili redovnog pranja ruku, u zavisnosti od toga kojoj regiji tela su namenjeni, izdvajaju se peškir za ruke, peškir za noge, peškir za lice, kao i veliki peškiri za kupanje. Mali peškiri uglavnom su zbog praktičnosti rezervisani za brisanje manjih površina, dok su veliki modeli idealnu za svakodnevno tuširanje i pranje kose. 

Kreirani su uglavnom od frotirskog pletiva, koje je poznato po svojoj izuzetnoj moći apsorpcije tečnosti. Svakom domaćinstvu potrebno je po nekoliko peškira različitih dimenzija kako bi se osigurala optimalna higijena. 

Kvalitetni peškiri za kupanje, umivanje i svakodnevnu upotrebu su oni izrađeni od frotira jer su izuzetno dugotrajni, mekani ali i izdržljivi. Pamuk je kao materijal odličan odabir za mali peškir za lice, budući da se može održavati pranjem na visokim temperaturama koje će ukloniti sve bakterije i mikrobe. Iz istog razloga, koriste se i svakodnevno u kupatilu, za brisanje ruku.  

Veliki izbor boja i nekoliko dimenzija

Ako vam je potreban set peškira za kupanje ili drugu namenu kreiran od 100% pamuka ili jedan peškir u skladu sa vašim potrebama - na pravom ste mestu.  Kod nas možete odabrati jedan ili više komada ovog neophodnog dodatka za održavanje higijene. 

U širokoj paleti boja i dimenzija koje nudimo, svako će pronaći Jasmil peškir za kupatilo po svojoj meri, koji će se odlično uklopiti uz enterijer i pružiti sjajan osećaj nakon tuširanja. 

Odaberite peškir od 100% pamuka roze, bež, sive boje ili druge nijanse po vašem ukusu i učinite svakodnevicu prijatnijom, a higijenske ritualne pravim zadovoljstvom. 

Frotirski peškiri - prodaja online i cene u Jasmil prodavnici

Kada se uzme u obzir kvalitet izrade koji nudi Jasmil za svaki peškir, cena je zaista i više nego pristupačna. Pamuk je vrlo popularan odabir za krojenje ovih kupatilskih dodataka, jer je u pitanju istovremeno vrlo istrajan, fin i mekan materijal, koji pruža nežan dodir u kontaktu sa kožom. Međutim, još jedan benefit zbog kojeg je mudro odabrati pamuk jeste njegova povoljnost. 

Po pravilu, dimenzije će najviše uticati na konačnu cenu. Budući da je utrošak materijala drugačiji kada se kroje mali i veliki peškiri, cena će tu razliku i oslikati. U Jasmil internet prodavnici, mogu se pronaći modeli različitih dimenzija i boja. 

Budući da su svakom domaćinstvu potrebni peškiri, prodaja online će vam omogućiti da u svega par klikova kupite više proizvoda odjednom i obezbedite svoj dom kvalitetnim i mekanim modelima koji će vas služiti još mnogo godina!