Brazilijana veš

Brazilijana veš je popularan tip ženskog donjeg veša, poznat po svom privlačnom i ženstvenom dizajnu. Ove ženske brazilijana gaćice drugačije su sečene, te izuzetno senzualno naglašavaju zadnjicu, struk i kukove. Poručite sa našeg sajta i pružite sebi taj izvanredan osećaj!

J17B-12S101 , Brazilijana
Nisko kao 619,00 din.
J17B-12S101 , Brazilijana
Nisko kao 619,00 din.
J17B-12S101 , Brazilijana
Nisko kao 619,00 din.

Brazilijana - istovremeno i senzualna i udobna

Brazilijana je donji veš za žene napravljen je od mekanih i rastegljivih materijala, kao što je pamuk. Na ivicama je diskretno ukrašen čipkom zbog te suptilne doze senzualnosti i ženstvenosti. Ove ženske gaćice sa prednje strane podsećaju na ženske slip gaćice. Međutim, brazilijana gaćice nemaju vidljive ivice koje se ocrtavaju ispod odeće, što ih čini popularnim izborom za dame koje nose usku odeću.

Ukoliko vam ivice ne smetaju, na našem sajtu možete pronaći ženske slip gaćice u kategoriji ženski veš multi pack.

Brazilijana veš, kao i klasične ženske slip gaćice, možete naći u okviru Jasmil asortimana ženski donji veš. Odvojite vreme i pretražite naš sajt kako biste procenili koji model gaćica brazilijana vam najviše odgovara.

Brazilijana - ženske gaćice koje podižu samopuzdanje

Brazilijana gaćice u okviru Jasmil ponude dolaze u klasičnim bojama, koje su jednostavne za uklapanje sa gornjim vešom, kao i sa odećom koju nosite. Lepota je u jednostavnosti, pa smo za vas pripremili belu, crnu i bež varijantu brazilijana.

Pored brazilijana gaćica, ženske pamučne bokserice takođe možete pronaći na našem sajtu jednim lakim klikom na ženske bokerice. One su popularne upravo zbog svog klasičnog, jednstavnog izgleda i udobnosti modela i materijala.

Pretražite sajt prodavnice Jasmil i osetite se ženstveno što pre! Poručite i pružite sebi to zadovoljstvo! Mi vam nudimo dostavu širom Srbije, a vašu porudžbinu možete očekivati na željenoj adresi veoma brzo - za samo nekoliko radnih dana.

Ako više volite kupovinu na lokaciji, slobodno posetite našu prodavnicu, gde će naše osoblje biti tu da vam pomogne da izaberete idealne ženske brazilijana gaćice.