Topovi za devojčice

Topovi za devojčice iz Jasmil asortimana kreirani su tako da svakoj najmlađoj dami pruže potporu, ali i udobnost od samog početka razvitka grudi. Pogledajte naš asortiman i izaberite top za devojčice po svom ukusu.

J24K-14G101 , Dečiji ženski top
Nisko kao 495,00 din. Regularna cena 619,00 din.
J23K-14G101 , Dečiji ženski top
Nisko kao 446,00 din.
J20B-14G101 , Dečiji ženski top
Nisko kao 489,00 din.
J20B-14G101 , Dečiji ženski top
Nisko kao 489,00 din.

Kvalitetni topovi za devojčice za prijatnu svakodnevicu

Znamo koliko je važno da odeća koja prianja direktno uz kožu bude skrojena od prijatnih materijala, koji je ne iritiraju. Zato topić za devojčice krojimo od najfinijih materijala i prema standardima najvišeg kvaliteta.

Topovi za devojčice iz Jasmil asortimana će ih dugo služiti i pružiti im maksimalnu udobnost tokom nošenja. Topići su zapravo prvi brushalteri u životu svake dame. Ipak, s obzirom na veličinu grudi u početku njihovog razvitka, kod dizajniranja topića za devojčice nema potrebe za žicama, debelim bretelama i grubim teksturama koje ne prijaju koži.

Zato su naši topovi izrađeni tako da daju potrebnu podršku u ovom predelu, ali istovremeno budu nežni i prijatni, sa velikim ili potpunim sastavom u vidu najfinijeg pamuka.

Dečiji topići za devojčice različitih uzrasta

Top za devojčice obavezan je deo svakog garderobera devojčice i tinejdžerke, a u sklopu Jasmil ponude dostpuni su topići za devojčiće od 10, 12 godina, ali i za devojčiće starijeg uzrasta.

U našem asortimanu, devojčice mogu pronaći one topiće koji najviše odgovaraju njihovom ukusu, ali i potrebama.

Pronađite topiće posebnog dizajna koje po boji i modelu možete uklopiti uz donji veš za devojčice. Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite svoj omiljeni topić iz asorimana za devojčice.