Top brus

Top brus iz Jasmil kolekcije je izuzetno je udoban i komforan, što ga čini idealnim za nošenje tokom svakog dana. Istražite našu kolekciju elegantnih topova za žene i osvežite svoj orman već danas!

J23B-12G101 , Ženski top
Nisko kao 1.569,00 din.
J23B-12G101 , Ženski top
Nisko kao 1.569,00 din.
J23B-12G101 , Ženski top
Nisko kao 1.569,00 din.

Jasmil ženski topovi - spoj elegancije i udobnosti

Za dame koje traže nešto više od donjeg veša, predstavljamo naš elegantni top brus - deo naše redovne kolekcije Basic koja je sinonim za udobnost i sofisticiranost. Sa svojom nežnom čipkom i pažljivo odabranim materijalima, ovaj top za žene pruža savršenu ravnotežu između elegancije i komfora.

Pamučni top brus garantuje celodnevnu udobnost

Top za žene, iz naše kolekcije, je izrađen od najfinijeg pamuka sa dodatkom elastina. Postava topa garantuje udobnost tokom celog dana, dok je čipka i spoljašnost topa izrađena od viskoze, pružajući senzualan i privlačan izgled. Bez obzira da li se pripremate za radni dan ili večernji izlazak, ovaj top brus bez žice će vam pružiti besprekoran izgled uz neuporedivu udobnost!

Ženski brus - različitih boja i večina

Top brushalteri su dostupni u elegantnoj beloj, crnoj i bež boji koja se lako kombinuje sa različitim stilovima i bojama garderobe. Od veličine 36 do 46, naš top grudnjak prilagođava se različitim figurama, omogućavajući svakoj dami da pronađe savršenu veličinu koja će joj savršeno odgovarati.

Ženski top - jednostavna online kupovina

Posetite nas u najbližoj Jasmil prodavnici ili istražite našu ponudu iz udobnosti svog doma i pronađite ženski top koji će istaći vašu jedinstvenu lepotu! Spojite eleganciju, udobnost i sofisticiranost u jednom komadu garderobe!