Spavaćice za devojčice

Jasmil pidžame za devojčice izrađene su od najfinijih materijala postojanog kvaliteta, a prirodna tkanina odlikuje i bebi dol i spavaćice za devojčice. Modeli su izrađeni prema svim njihovim potrebama, pa su komfor, dugotrajnost ali i lep dizajn ono što devojčice dobijaju uz naše modele za spavanje. 


Pogledajte koje su pidžame, bebi dol modeli i spavaćice za devojčice u ponudi i izaberite za nju komade koje će obožavati!

J24K-24X101 , Dečija ženska spavaćica
Nisko kao 1.139,00 din.
J24K-14X101 , Dečija ženska spavaćica
Nisko kao 1.139,00 din.
J23K-64X101 , Dečija ženska spavaćica
J23K-44X101 , Dečija ženska spavaćica
J23K-24X101 , Dečija ženska spavaćica
J23K-14X101 , Dečija ženska spavaćica
J22K-54X101 , Dečija ženska spavaćica
J22K-34X101 , Dečija ženska spavaćica
J22K-24X101 , Dečija ženska spavaćica
J22K-14X101 , Dečija ženska spavaćica

Pidžame za devojčice od najfinijeg pamuka

Duge i kratke pidžame za devojčice odlikuju vesele boje, zanimljivi dezeni i što je najvažnije - vrlo kvalitetni materijali među kojima preovladava pamuk. Upravo to je garancija udobnosti i komfora koji dolaze uz sve Jasmil modele, pa možete biti sigurni da će svaka devojčica uživati u našim modelima. 

 

Uz naše pidžame snovi su mirniji i lepši, jer materijal vrlo lepo prija koži, pa nema iritacija, žuljanja i drugih neprijatnosti. 

Spavaćice za devojčice u veselim bojama

U našoj ponudi možete pronaći i vrlo zanimljive spavaćice za devojčice koje će ih osvojiti lepim dizajnom, ali i prijatnim pamučnim opipom koji je prioritet kada su komadi za spavanje u pitanju. Među različitim modelima spavaćica koje nudimo, vaša devojčica će sigurno pronaći model koji joj savršeno odgovara u svakom smislu. 

Veseli bebi dol za najmlađe

Bebi dol modeli veselih boja i zanimljivog dizajna oduševiće svaku devojčicu, a lep materijal i komforan osećaj tokom nošenja će učiniti modele iz naše ponude njenim omiljenim komadima za spavanje. Bebi dol modeli dolaze u različitim dezenima, pa svaka devojčica može da pronađe komad koji joj u potpunosti odgovara.