Donji veš za dečake - bokserice, gaće i duge gaće

Donji veš za dečake iz Jasmil kolekcije izrađen je od najfinijih materijala prepoznatljivih na tržištu po optimalnoj udobnosti i zaštiti kože od iritacija usled znojenja. Kvalitetne tkanine iskombinovali smo sa zanimljivim dezenima i skrojili udoban donji veš koji se veoma dopada mališanima.

Pogledajte kolekcije na našem sajtu i u ponudi pronađite postojan i kvalitetan donji veš za dečake koji će dugo trajati.

Stavke 1 - 12 od 33

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 509,00 din.
 2. Nisko kao 509,00 din.
 3. Nisko kao 509,00 din.
 4. Nisko kao 509,00 din.
 5. Nisko kao 549,00 din.
 6. Nisko kao 509,00 din.
 7. Nisko kao 509,00 din.
 8. Nisko kao 549,00 din.
 9. Nisko kao 549,00 din.
 10. J22K-23S101 , Dečiji muški slip
  Outlet
  Nisko kao 363,00 din.
 11. J22K-23B101 , Dečije muške bokserice
  Outlet
  Nisko kao 363,00 din.
 12. J22K-13S102 , Dečiji muški slip
  Outlet
  Nisko kao 262,00 din.

Stavke 1 - 12 od 33

Postavi uzlazno pravilo

Gaće za dečake - veliki izbor boja i modela

Slip gaće za dečake iz naše kolekcije odlikuju se kvalitetnom izradom i materijalima koji prijaju osetljivoj dečijoj koži. U naš slip za dečake dodaje se i određeni procenat mekanog elastina koji pruža maksimalnu slobodu pokreta i povećava udobnost tokom svakog nošenja, bilo da dečak miruje ili je aktivan.

Naša ponuda bogata je velikim izborom boja i dezena slip veša za dečake pa će se, osim udobnosti, dečaci obradovati i modernim modelima obaveznog komada odeće.

Bokserice za dečake - najprodavaniji donji veš za dečake

Bokserice za dečake su jedan od omiljenih i najčešće kupovanih komada veša za mališane. Dublje nogavice, ojačan struk i udobna prednjica jedan su od razloga zašto se dečaci osećaju najudobnijje u boksericama.

Bokserice za dečake iz Jasmil palete proizvoda većinski su izrađene od pamuka sa malim dodatkom elastina - za savršeno udoban i za kožu prijatan komad veša, dizajniran tako da se lako uklopi u svaku kombinaciju.

Mališani će biti oduševljeni razigranim dezenima i najraznovrsnijim nijansama u kojima dolaze naše bokserice za dečake. 

Dugačke gaće za dečake - udoban model koji greje

Dugačke gaće za dečake iz naše kolekcije izrađuju se od pamuka visokog kvaliteta, a dodatnu udobnost i prianjanje garantuje mekani elastin. Jednostavan kroj dugačkog veša komforan je za nošenje, odlično održava toplotu tela tokom hladnijeg perioda u godini. Dečaci ih mogu nesmetano nositi ispod farmerki ili trenerke.

Bokserice za dečake, slip gaće za dečake i duge gaće za dečake iz našeg asortima pažljivo su izrađeni komadi veša - upotrebom najfinijih materijala koji štite nežnu kožu dečaka. 

Bilo da želite vašem mališanu da kupite klasičan jednobojan model ili radnije birate razigrane dezene - naša ponuda odovoriće na vaše zahteve. 

Dečiji veš je odeća koja se pažljivo bira. Stoga odaberite kvalitetan i lep donji veš za dečake u koji će mališan jedva čekati da uskoči!