Majice dugih rukava za dečake

Jasmil majice za dečake odlikuje 100% pamučna izrada, jednostavan kroj i veliki izbor boja i dezena. U našoj kolekciji pronaći ćete sve što je potrebno da se dečak tokom dana oseća komforno, a da njegova koža istovremeno bude zaštićena od iritacija usled znojenja i sportskih aktivnosti.

Pogledajte kompletnu ponudu majica za dečake na našem sajtu i obezbedite svom mališanu udoban komad odeće koji se lako održava.

J15B-13U102,Dečija muška potkošulja
Nisko kao 1.019,00 din.
J15B-13U102,Dečija muška potkošulja
Nisko kao 1.019,00 din.
J15B-13U101, Dečija potkošulja
Nisko kao 589,00 din.

Pamučne majice kratkih rukava za dečake

Majice kratkih rukava su jedan od omiljenih komada odeće za sve dečake, stoga je bitno da budu udobne i da prijaju osetljivoj dečjoj koži

Jasmil kolekcija majica kratkih rukava za naše mališane odlikuje se izuzetnim kvalitetom zbog izrade od prirodnog pamuka, ali i atraktivnim dezenima što ih čini odličnim poklonom za dečaka.

Kvalitetne i tople majice dugih rukava za dečake

Majice dugih rukava za dečake koje je pripremio Jasmil spadaju u jedinstven komad odeće koji se lako uklapa u veliki broj kombinacija zahvaljujući klasičnom kroju majice i izradi od prirodnog pamuka. 

Osim što naše majice dugih rukava nudimo u velikom broju dezena i boja, mislimo i na osetljivu kožu mališana koja je uz naš asortiman zaštićena od iritacija i ima sav neophodan komfor tokom svakog nošenja.

Potkošulje za dečake i majice bez rukava

Jasmil potkošulje za dečake šije od 100% prirodnog pamuka kako bi zaštitio i negovao osetljivu kožu vašeg mališana. Sve naše majice sa širokim bretelama kao i majice bez rukava odlikuje komfor, a uz to još i lako kombinovanje i uklapanje sa bilo kojim drugim komadom odeće.