Majice kratkih rukava za dečake

Jasmil majice za dečake odlikuje 100% pamučna izrada, jednostavan kroj i veliki izbor boja i dezena. U našoj kolekciji pronaći ćete sve što je potrebno da se dečak tokom dana oseća komforno, a da njegova koža istovremeno bude zaštićena od iritacija usled znojenja i sportskih aktivnosti.

Pogledajte kompletnu ponudu majica za dečake na našem sajtu i obezbedite svom mališanu udoban komad odeće koji se lako održava.

J15B-13M101,Dečija muška majica
Nisko kao 529,00 din.

Pamučne majice kratkih rukava za dečake

Majice kratkih rukava su jedan od omiljenih komada odeće za sve dečake, stoga je bitno da budu udobne i da prijaju osetljivoj dečjoj koži

Jasmil kolekcija majica kratkih rukava za naše mališane odlikuje se izuzetnim kvalitetom zbog izrade od prirodnog pamuka, ali i atraktivnim dezenima što ih čini odličnim poklonom za dečaka.

Kvalitetne i tople majice dugih rukava za dečake

Majice dugih rukava za dečake koje je pripremio Jasmil spadaju u jedinstven komad odeće koji se lako uklapa u veliki broj kombinacija zahvaljujući klasičnom kroju majice i izradi od prirodnog pamuka. 

Osim što naše majice dugih rukava nudimo u velikom broju dezena i boja, mislimo i na osetljivu kožu mališana koja je uz naš asortiman zaštićena od iritacija i ima sav neophodan komfor tokom svakog nošenja.

Potkošulje za dečake i majice bez rukava

Jasmil potkošulje za dečake šije od 100% prirodnog pamuka kako bi zaštitio i negovao osetljivu kožu vašeg mališana. Sve naše majice sa širokim bretelama kao i majice bez rukava odlikuje komfor, a uz to još i lako kombinovanje i uklapanje sa bilo kojim drugim komadom odeće.