Majice za devojčice

Majice za devojčice su pravi izbor za sve kojima je kvalitet dečije odeće na prvom mestu. Svaka majica za devojćice iz Jasmil ponude napravljena je od prijatnih materijala koji lepo prianjaju uz kožu, a uz to su vrlo dugotrajni i jednostavni za održavanje. Izbor uključuje razne dezene, krojeve i boje, pa svaka devojčica može da pronađe savršene modele za sebe. Pogledajte našu ponudu dečijih majica i izaberite lep, udoban i kvalitetan model majice za devojčice koji će ona obožavati!

-46%
Nisko kao 334,00 din. Regularna cena 619,00 din.
-28%
Nisko kao 446,00 din. Regularna cena 619,00 din.
-36%
Nisko kao 377,00 din. Regularna cena 589,00 din.
-28%
Nisko kao 446,00 din. Regularna cena 619,00 din.
-37%
Nisko kao 409,00 din. Regularna cena 649,00 din.
-28%
Nisko kao 446,00 din. Regularna cena 619,00 din.
-44%
Nisko kao 358,00 din. Regularna cena 639,00 din.
Nisko kao 519,00 din.

Top majice na bretele za devojčice - veliki izbor boja i dezena dečijih majica

Pamučne majice na bretele za devojčice dolaze u bojama koje devojčice najviše vole, a zanimljivi dezeni ih čine sjajnim izborom za svaku od njih. Ono što je glavna odlika naših modela majica je materijal, koji vrlo lepo prianja uz kožu čak i tokom toplih letnjih dana, pa su komforne za nošenje u svim prilikama. Devojčice ih vrlo lako kombinuju, a uz to se u njima i odlično osećaju. Kvalitet ovih majica je vrlo postojan.

Pamučne majice kratkih rukava za devojčice

Majice kratkih rukava za devojčice su najvećim delom izrađene od 100% pamuka, pa su nepogrešiv izbor čak i za najosetljiviju kožu. Majica za devojčice može biti u raznim bojama i dezenima i veoma lako se kombinuje sa ostalim komadima odeće, a zbog kvaliteta materijala od kojeg je napravljena vrlo je jednostavna za održavanje. Kvalitet se ne gubi ni nakon mnogo pranja i nošenja, pa majice za devojčice kratkih rukava iz našeg asortimana predstavljaju pouzdan izbor koji traje.

Udobne majice za devojčice dugih rukava

Majice za devojčice koje preferiraju duži rukav, prilagođene i za sve vremenske uslove koji zahtevaju takve modele. U našoj ponudi nalaze se majice za devojčice dugih rukava jednako zanimljivog dizajna i dezena kao i kod drugih modela majica, pa će svaka devojčica pronaći majicu po svom ukusu!

Majica dugih rukava za devojčice pogodna je za nošenje u kućnoj varijanti, ali i svim onim prilikama u kojima su prirodni materijali i potpuni komfor prioritet. Istražite Jasmil kolekciju za devojčice i odaberite majice za devojčice na bretele, kratkih ili dugih rukava po svom izboru! Dečije ženske majice, ali i ostale proizvode možete poručiti online ili nas posetiti na nekom od prodajnih mesta širom Srbije.