Majice

Majice za devojčice su pravi izbor za sve kojima je kvalitet dečije odeće na prvom mestu. Izrađujemo ih od prijatnih materijala koji lepo prianjaju uz kožu, a uz to su vrlo dugotrajni i jednostavni za održavanje. Izbor uključuje razne dezene, krojeve i boje, pa svaka devojčica može da pronađe savršene modele za sebe. Pogledajte naše dečije majice za devojčice u ponudi i izaberite zlep, udoban i kvalitetan model koji će ona obožavati!

5 stavke

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao 342,00 din. Regularna cena 489,00 din.
  2. Nisko kao 391,00 din. Regularna cena 489,00 din.
  3. Nisko kao 359,00 din. Regularna cena 449,00 din.
  4. Nisko kao 391,00 din. Regularna cena 489,00 din.
  5. Nisko kao 391,00 din. Regularna cena 489,00 din.

5 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Majice na bretele sa raznovrsnim dezenima

Pamučne majice na bretele dolaze u bojama koje devojčice najviše vole, a zanimljivi dezeni ih čine sjajnim izborom za svaku od njih. Ono što je glavna odlika naših modela je materijal, koji vrlo lepo prianja uz kožu čak i tokom toplih letnjih dana, pa su komforne za nošenje u svim prilikama. Devojčice ih vrlo lako kombinuju, a uz to se u njima i odlično osećaju. Kvalitet ovih majici je vrlo postojan.

Pamučne majice kratkih rukava 

Majice za devojčice kratkih rukava su najvećim delom izrađene od 100% pamuka, pa su nepogrešiv izbor čak i za najosetljiviju kožu. Dolaze u raznim bojama i dezenima, jednostavne su za kombinovanje, a vrlo lako se i održavaju. Kvalitet se ne gubi ni nakon mnogo pranja i nošenja, pa su majice za devojčice iz naše ponude pouzdan izbor koji traje. 

Udobne majice za devojčice na duge rukave

Za devojčice koje preferiraju duži rukav, ali i za vremenske uslove koji zahtevaju takve modele, pripremili smo modele sa dugim rukavima jednako zanimljivog dizajna i dezenima kao i kod drugih modela. Majice su pogodne za nošenje u kućnoj varijanti, ali i svim onim prilikama u kojima su prirodni materijali i potpuni komfor prioritet.