Majice

Majice za devojčice iz Jasmil asortimana su prvi izbor onih kojima je kvalitet dečije odeće na prvom mestu. Majice izrađujemo od najifnijih materijala koji prijaju koži, a uz to su vrlo dugotrajni i jednostavni za održavanje. Izbor uključuje razne dezene, krojeve i boje, pa svaka devojčica može da pronađe savršene modele za sebe. 


Pogledajte koje su majice za devojčice u ponudi i izaberite za nju lep, udoban i kvalitetan model koji će obožavati!

5 stavke

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao 489,00 din.
  2. Nisko kao 489,00 din.
  3. Nisko kao 489,00 din.
  4. Nisko kao 449,00 din.
  5. Nisko kao 489,00 din.

5 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Majice na bretele sa raznovrsnim dezenima

Pamučne majice na bretele dolaze u bojama koje devojčice najviše vole, a zanimljivi dezeni ih čine sjajnim izborom za svaku od njih. Ono što je glavna odlika majica na bretele je ipak  materijal, koji vrlo lepo prianja uz kožu čak i tokom toplih letnjih dana, pa su komforne za nošenje u svim prilikama. 

 

Devojčice ih vrlo lako kombinuju, a uz to se i odlično osećaju u Jasmil majicama na bretele, čiji je kvalitet vrlo postojan.

Pamučne majice kratkih rukava 

Majice za devojčice kratkih rukava su najvećim delom izrađene od 100% pamuka, pa su nepogrešiv izbor čak i za najosetljiviju kožu. Dolaze u raznim bojama i dezenima, jednostavne su za kombinovanje, a vrlo lako se i održavaju. Kvalitet se ne gubi ni nakon mnogo pranja i nošenja, pa su majice za devojčice iz naše ponude pouzdan izbor koji traje. 

Udobne majice dugih rukava

Za devojčice koje preferiraju duži rukav, ali i za vremenske uslove koji zahtevaju takve modele, pripremili smo udobne majice dugih rukava sa jednako zanimljivim dizajnom i dezenima kao i kod drugih modela. Majice su pogodne za nošenje u kućnoj varijanti, ali i svim onim prilikama u kojima su prirodni materijali i potpuni komfor prioritet.