Ženske trenerke

Ženske trenerke su proveren izbor za sve dame kojima je udobnost na prvom mestu. Kvalitetne tkanine i posvećenost izradi moderne, ležerne garderobe su deo naše inicijative. Upravo to, naše trenerke ženske kolekcije čini idealnim izborom za svaki dan, u svakom trenutku, uz uvek prisutnu mekoću i komfor. Istražite naš asortiman i poručite komad odeće u kome je udobnost zagarantovana!

J23K-42F101 , Gornji deo za žene
Nisko kao 1.311,00 din. Regularna cena 2.429,00 din.
J23K-42D101 , Donji deo za žene
Nisko kao 1.484,00 din. Regularna cena 2.749,00 din.

Pamučne ženske trenerke visoke udobnosti i kvaliteta

Trenerke su neizostavan komad odeće u ormaru svake savremene žene. Našu ponudu kreirali smo sa puno pažnje usmerene ka detaljima, te je baš kao i preostali asortiman ženske odeće, kvalitet na prvom mestu

Volite jarke boje ili ste ljubitelji klasičnih i uvek aktuelnih nijansi?

Šta god da je vaš izbor, trenerke ženske Extreme Intimo kolekcije odgovoriće na vaše potrebe. Nudimo modele u različitim nijansama kojima je jedno zajedničko - kvalitet bez premca. 

Sačinjene većinski od najfinijeg pamuka, uz mali udeo elastina, trenerke za žene iz naše ponude učiniće da uživate u svakom trenutku provedenom u njima. Udobnost, nežan osećaj na koži i sloboda pokreta su zagarantovani. 

Kvalitet naših ženskih trenerki ogleda se i u dugotrajnosti, koja je uz pravilno odražavanje još jedan benefit koji ćete videti i osetiti! Čak i nakon brojnih pranja u veš mašini, trenerke ženske Extreme Intimo kolekcije zadržaće svoju mekoću i boju. 

Gornji i donji deo ženske trenerke - napravite kombinaciju po svom ukusu

Ležerni modeli i pažljivo osmišljeni krojevi dozvoljavaju da kombinujete gornji i donji deo ženske trenerke i odabrane komade uklopite u vaš stil oblačenja.

Tako se možete odlučiti za jedan kolorit ili kombinacije dve boje za ženski duks i donji deo trenerke za žene. Uz ranac i udobne patike za trčanje ili šetnju spremne ste za najraznovrsnije aktivnosti. 

Sa ženskim trenerkama visokog kvaliteta i mekoće, svaka aktivnost u koju se upustite biće barem za nijansu lakša!

Najbolje ženske trenerke su one u kojima se osećate prijatno u svakom trenetku, a jedna od važnijih stavki jeste i odabir odgovarajuće veličine, te je nakon izbora modela, to još jedan zadatak koji vam je preostao. 

Istražite naš asortiman i online poručite komplet trenerke ženske kolekcije, ili zasebno ženski duks i donji deo po vašem ukusu. Takođe, možete nas posetiti na nekoj od brojnih lokacija širom Srbije. Izaberite željeni model i uživajte u mekoći koja traje!