Bademantili za devojčice

Jasmil pidžame za devojčice izrađene su od najfinijih materijala postojanog kvaliteta, a prirodna tkanina odlikuje i bebi dol i spavaćice za devojčice. Modeli su izrađeni prema svim njihovim potrebama, pa su komfor, dugotrajnost ali i lep dizajn ono što devojčice dobijaju uz naše modele za spavanje. 


Pogledajte koje su pidžame, bebi dol modeli i spavaćice za devojčice u ponudi i izaberite za nju komade koje će obožavati!

J19B-14W101 , Dečiji ženski bade-mantil
J19B-14W101 , Dečiji ženski bade-mantil

Pidžame za devojčice od najfinijeg pamuka

Duge i kratke pidžame za devojčice odlikuju vesele boje, zanimljivi dezeni i što je najvažnije - vrlo kvalitetni materijali među kojima preovladava pamuk. Upravo to je garancija udobnosti i komfora koji dolaze uz sve Jasmil modele, pa možete biti sigurni da će svaka devojčica uživati u našim modelima. 

 

Uz naše pidžame snovi su mirniji i lepši, jer materijal vrlo lepo prija koži, pa nema iritacija, žuljanja i drugih neprijatnosti. 

Spavaćice za devojčice u veselim bojama

U našoj ponudi možete pronaći i vrlo zanimljive spavaćice za devojčice koje će ih osvojiti lepim dizajnom, ali i prijatnim pamučnim opipom koji je prioritet kada su komadi za spavanje u pitanju. Među različitim modelima spavaćica koje nudimo, vaša devojčica će sigurno pronaći model koji joj savršeno odgovara u svakom smislu. 

Veseli bebi dol za najmlađe

Bebi dol modeli veselih boja i zanimljivog dizajna oduševiće svaku devojčicu, a lep materijal i komforan osećaj tokom nošenja će učiniti modele iz naše ponude njenim omiljenim komadima za spavanje. Bebi dol modeli dolaze u različitim dezenima, pa svaka devojčica može da pronađe komad koji joj u potpunosti odgovara.