Odeća

Extreme Intimo ženska odeća vrlo je praktična ali ono što smatramo najvažnijim jeste njen sastav. Poznati smo po tome što je ženska garderoba iz naše ponude izrađena je od prirodnih materijala, pa neće ni iritirati vašu kožu, već će joj obezbediti komfor, mekoću i lagan osećaj. Extreme intimo ženska odeća nikada vam neće smetati, već ćete uživati u svakom trenutku koji provedete u našoj odeći, bilo da je reč o trenerci, bodiju ili nekom drugom odevnom komadu iz našeg asortimana.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
  1. J19B-12D101 , Ženske helanke
    J19B-12D101

    Ženske helanke

    Nisko kao 939,00 din.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

Ženske trenerke, duksevi, helanke, kao i ženski bodi i haljinice, deo su naše Extreme intimo ponude ženske odeće premium kvaliteta. Udobnost, komfor i dugotrajnost, odlike su o kojima posebno vodimo računa, što su i glavni atributi naše kolekcije ženske odeće.


Praktična i višenamenska ženska odeća od prirodnih materijala


Za vas smo osmislili kolekciju ženske odeće kojoj je najvažnija svrha maksimalna udobnost nošenja svakog dana.
Našu odeću možete nositi i tokom sportskih aktivnosti, rekreacije ili u bilo kojoj drugoj prilici. Opuštene i udobne ženske trenerke iz Extreme intimo kolekcije omiljene su damama koje obožavaju da obezbede sebi komfor u danima praćenim ležernim ili sportskim aktivnostima, dok su haljine, suknje, bodiji i šortsevi iz našeg asortimana omiljeni odevni komadi tokom vrelih letnjih dana.


Zašto je važno opremiti se kvalitetnom i udobnom garderobom?


Kvalitetna i udobna garderoba je imperativ modernog vremena i brzog tempa života, čime se vodimo dok kreiramo naše kolekcije. Extreme Intimo ženska odeća je napravljena je od izvrsnih, prirodnih materijala, što omogućava da je nosite svakog dana, u ma kojoj prilici.
Pogledajte Extreme Intimo kolekciju odeće za žene i odaberite komade koji će Vam obezbediti udobnost u svakoj prilici.