Muške majice bez rukava

Muške majice bez rukava iz Jasmil ponude su skrojene prema najvišim kriterijumima udobnosti, te budite uvereni da će vas njihov jednostavan dizajn i mek opip osvojiti na prvi dodir. Svi naši modeli su satkani od najfinijeg pamuka, a u ponudi se nalaze različiti jednobojni krojevi. Poručite omiljeni komad online!

J15B-11A104, Muška majica
Nisko kao 529,00 din.
J15B-11A104, Muška majica
Nisko kao 529,00 din.
J19B-11A101 , Muška majica
Nisko kao 649,00 din.
J15B-11A104, Muška majica
Nisko kao 529,00 din.
J19B-11A101 , Muška majica
Nisko kao 649,00 din.
J15B-11A103, Muška majica
Nisko kao 479,00 din.
J15B-11A101, Muška majica
Nisko kao 419,00 din.

Pamučne muške potkošulje za svaki dan

Muške majice bez rukava su odlična baza za druge slojeve odeće, te je vrlo važno da se odlučite za adekvatan kroj, kako bi vam garderoba savršeno pristajala.

Najčešće posežemo za slojevitim oblačenjem tokom hladnijih dana, što znači da tkanina mora biti izrađena od najfinijih materijala, kako bi odgovarala nežnoj koži. 

Upravo zbog toga su naše muške potkošulje napravljene od 100% pamuka.

Ovaj prirodan materijal štiti vašu kožu od neželjenih iritacija, crvenila, prekomernog znojenja i drugih grubih materijala koji mogu izazvati alergijske reakcije.

Iz naše ponude možete odabrati modele sa različitom debljinom bretela i u različitim bojama, te je potrebno samo da se odlučite za one u skladu sa vašim stilom oblačenja.

Svakom muškarcu je potrebna muška potkošulja tokom zime ili jeseni, a iz našeg asortimana možete pogledati i muške majice dugih rukava, koje će vas dodatno utopliti. 

Pored njih, u ponudi se nalaze i muške majice kratkih rukava, koje su savršena solucija za toplije vreme - na vama je samo da odaberete model!

Muška atlet majica za maksimalan komfor

U našoj ponudi se nalaze i muške atlet majice, koje se savršeno prianjaju uz telo kako bi obezbedile maksimalanu udobnost tokom celodnevnog nošenja.

Bilo da vam je potrebna atlet majica za sport ili svakodnevno nošenje, naši modeli će prevazići sva vaša očekivanja!

Muške majice na bretele - prodaja putem Jasmil online prodavnice!

Cena svake muške potkošulje je istaknuta na sajtu, a formirana u skladu sa načinom tkanja, sastavom i dizajnom.

Kupovina putem Jasmil online prodavnice je laka, brza i sigurna, a sve što je potrebno jeste da odaberete model i veličinu, te popunite podatke za isporuku.

Dostava je dostupna na teritoriji cele Srbije, a možete nas posetiti i u obližnjoj prodavnici - naši prodavci će se postarati da vaša kupovina bude što ugodnija!