Ženski veš multi pack

Ženski donji veš iz našeg asortimana postavlja standarde kada je reč o udobnosti i besprekornom kvalitetu. Ženske gaćice slip kroja i ženska brazilijana (ženske bokserice) skrojene su od najfinijih prirodnih materijala.

J20B-12Y101 , Ženske slip gaćice 3/1
Nisko kao 1.279,00 din.
J15B-12Y101 , Ženske slip gaćice 3/1
Nisko kao 1.349,00 din.

Slip gaćice - pamučni donji veš koji spaja komfor sa lepotom

Pamučni donji veš za žene koji smo godinama kreirali i iskustvo koje smo stekli pomoglo nam je da usavršimo krojeve koji ne prave kompromis između lepog dizajna i udobnosti. Ovo se ogleda u svakom komadu veša iz našeg asortimana, ali posebno je vidljivo kod slip ženskih gaćica od pamuka. Ženski slip je preudoban, a istovremeno izvandredno lep. Kao i slip gaćiće, koje su izuzetno udobne zahvaljujući prirodnom materijalu i kroju, celokupna ženska Jasmil kolekcija je kreirana da odgovori najvišim standrdima komfora i kvaliteta.

Pamučne gaćice: ženski slip od najkvalitetnijeg pamuka

Jasmil slip gaćice pružaju maksimalnu udobnost i lagodan osećaj, a istovremeno lepo naglašavaju obline. Slip gaćice su izrađene od najfinijih materijala, kao što je čuveni prirodni ariljski pamuk, pa ne iritiraju ni najosetljiviju kožu kod intimne regije. Zbog pamučnog sastava, ženske slip gaćice su pogodne za održavanje na najvišim temperaturama, na kojima se ubijaju mikroogranizmi i održava maksimalna čistota.

Ženske bokserice ili brazilijana veš - moderan izbor za ženski donji veš

Ženske bokserice ili brazilijana ženski veš, predstavljaju moderan kroj, koji je drugačije sečen na zadnjoj strani i izuzetno lepo naglašava zadnjicu. Kao i ženske slip gaćice, ženske bokserice izrađujemo od prijatnih materijala, a najčešće čistog, finog pamuka.

Ženske bokserice - brazilijane su atraktivan izbor svake savremene žene

Ženske tange su doskora važile za najatraktivniji izbor pamučnog veša dama, ali brazilijana ženski donji veš ih je za kratko vreme zamenio. Naime, ženske bokserice su podjednako atraktivne, ali mnogo udobnije i preporučljivije za intimnu regiju, što je bilo sasvim dovoljno da zauzmu omiljeno mesto u asortimanu veša svake savremene žene.

Najkvalitetniji veš u raznolikim bojama, dezenima i sa različitim detaljima, uvek je deo naše ponude, pa ovde svaka žena uvek može da pronađe po barem nekoliko komada veša po svom ukusu i potrebi. Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite svoj novi omiljeni pamučni veš - ženske slip gaćice, ženske bokserice ili drugi komad udobnog ženskog donjeg veša!