Bokserice za devojčice

Bokserice za devojčice, izrađene od najkvalitetnijih i mekanih materijala, dozvoljavaju koži vaše devojčice da diše tokom celog dana. Prijatne i klasične boje, zanimljivih detalja, osvežiće njen orman. Pogledajte Jasmil ponudu bokserica za devojčice i poručite već danas online po povoljnim cenama!

J23K-44B101 , Dečije ženske bokserice
J22K-34B101 , Dečije ženske bokserice
J20B-14B101 , Dečije ženske bokserice
J20B-14B101 , Dečije ženske bokserice

Bokserice za devojčice - materijal koji dozvoljava koži da slobodno diše

Bokserice za devojčice brenda Jasmil izrađene su od nežnog materijala koji je blag prema najosetljivijoj koži. Visokokvalitetni pamuk s dodatkom elastina osigurava da ovaj dečiji veš bude čvrst i udoban, ali i rastegljiv.

U okviru Jasmil ponude možete pronaći i slip za devojčice, koji će vaša mala princeza obožavati. Ovakav veš za devojčice dolazi i u ponudi kao multi pack veš za devojčice, u kojoj su sve tufnice, srca i prugice okupljene na jednom mestu.

Bokserice za devojčice - dezeni koji su lako uklopljivi

Naše bokserice za devojčice su veoma popularne među našim malim damama jer prate oblik tela, bez žuljanja i stezanja, pružajući udobnost prilikom svih aktivnosti tokom dana.

Takođe, ove dečije gaćice se kombinuju uz jednostavne bodije koje možete pronaći u kutku našeg sajta - bodi za devojčice. Univerzalnost dizajna bodija odlično se uklapa sa šarenilom kojim donji veš za devojčice odiše.

Pretražite sajt prodavnice Jasmil i pružite dodatni komfor vašoj maloj dami što pre! Nudimo dostavu širom Srbije, porudžbinu možete očekivati na željenoj adresi veoma brzo - za nekoliko radnih dana.

Ako više volite kupovinu na lokaciji, slobodno posetite našu prodavnicu, gde će naše osoblje biti tu da vam pomogne da izaberete idealne bokserice za devojčice.