Blog

 1. Majka i otac sede na podu dnevne sobe sa detetom pored jelke.

  Pokloni za Novu godinu predstavljaju istinsku radost za darivanje, ali je često veoma izazovno izabrati adekvatan poklon za svakoga!

  Nastavi sa čitanjem
 2. Žena u roze vešu

  Poklon za godišnjicu braka ili veze je savršena prilika da sažmete sve nežne emocije i lepe misli u jedan originalan dar. Ovaj kreativan i romantičan gest može biti vaš način da iskoračite van ustaljenih normi, i za godišnjicu poklonite personalizovanu sitnicu vrednu pamćenja.

  Kažu da je lako zaljubiti se, ali je mnogo teže ostati zaljubljen u istu osobu do kraja svog života…

  Ukoliko niste sigurni šta da poklonite voljenoj osobi, u narednim redovima ćemo vam izložiti ideje za autentičan poklon za godišnjicu - stoga pročitajte naš tekst do kraja!

  Pokloni za godišnjicu braka - poklonite ženi atraktivan donji veš

  Šta kupiti za godišnjicu braka?” je pitanje koje se vrzma po glavi svakog partnera, a kako ovaj poklon iziskuje romantiku i intimu, predlažemo vam da pronađete kvalitetan donji veš koji ćete darovati.

  Ne postoji devojka koja se neće oduševiti komadu predivnog ženskog donjeg veša, a pogotovo ako je on odabran od strane supružnika.

  Rublje koje je satkano od finih prirodnih materijala će učiniti da se vaša izabranica

  Nastavi sa čitanjem
 3. Moda jesen/zima 2022/23 - zavirite u svetske modne trendove ove sezone

  Moda za jesen/zimu 2022. se može sažeti u jednu reč - nostaligija.

  Modni trendovi ove sezone su inspirsani odevnim komadima sa kraja 90-ih i početka novog milenijuma, odnosno minimalističkim pristupom, autentičnim krojem i neutralnom paletom boja.

  Nastavi sa čitanjem
 4. Šta poneti u SPA centar - saveti za pakovanje za SPA ili banju

  Kada jednom posetite SPA centar, želećete vrlo brzo da ga posetite ponovo. A da bi ugođaj bio potpun neophodno je da sa sobom ponesete sve stvari koje će vam boravak učiniti jednostavnijim i prijatnijim.

  Zato smo odlučili da vam olakšamo i pomognemo u sastavljanju spiska stvari potrebnih za odlazak na spa vikend. A na vama je samo da nas poslušate, spakujete torbu i zaputite se u najbliži SPA centar!

  Nastavi sa čitanjem
 5. Polazak u školu - šta kupiti detetu za polazak u školu?

  Polazak u školu je ključna prekretnica u životu vaših mališana, ali i značajna promena za sve novopečene roditelje. Tokom ove etape, deca postaju zrelija i ujedno stiču nove veštine i navike, koje će vremenom pospešiti njihov kognitivni kapacitet i socijalni razvoj.

  Nastavi sa čitanjem
 6. Romantični pokloni za devojku - saveti i ideje za odabir

  Zašto bismo poklone kupovali samo za mesečnice, godišnjice, rođendane, na Dan zaljubljenih i slične događaje?

  Muškarci, nemojte čekati Dan zaljubljenih da biste vašoj devojci pokazali da je volite, već joj i bez povoda poklanjajte s ljubavlju!

  Nastavi sa čitanjem
 7. Spisak za more sa decom - šta poneti na letovanje sa decom?

  Spisak za more sa decom obavezan je deo svake pripreme za porodično letovanje. Kada putujete sa mališanima, morate dobro isplanirati svaki deo putovanja, pa čak i pakovanje, kako biste bili spremni za svaku predviđenu i nepredviđenu situaciju.

  Nastavi sa čitanjem
 8. Prolećne boje kojima ćete osvežiti vaš garderober i biti u trendu ove sezone

  Proleće je idealno vreme da zimsku, tamnu garderobu zamenite odevnim komadima u kojima preovladavaju jarke, živopisne boje. Koje su to aktuelne prolećne boje za ovu sezonu, otkrivamo u nastavku teksta.

  Nastavi sa čitanjem
 9. Spisak za more na jednom mestu - šta poneti na more

  Pakovanje za more se onda završi tako što ili nešto zaboravimo ili ponesemo hrpu bespotrebnih stvari. Kako bi iskljuljučili tu mogućnost, najbolje je da napravite jedan spisak stvari za letovanje kog ćete se držati i služiće vam kao vodič za pakovanje, tako da ništa ne zaboravite.

  Nastavi sa čitanjem
 10. Pokloni za devojčice - Odaberite najlepši poklon za devojčicu

  Naše mezimice brzo rastu i brzo im se menja ukus, te se često postavlja pitanje da li sa sigurnošću možemo reći da znamo tačno šta će im se dopasti. U nastavku teksta saznajte koji su najbolji pokloni za devojčice, kao i kako odabrati savršen poklon za svoju mezimicu.

  Nastavi sa čitanjem
Strana