poklon za dete - spavaćica i donji veš za devojčice

Rođendani mališana okupljaju sve generacije. Deca im se najviše raduju, sa željom da što pre započnu svoje omiljene igre, dok odrasli očekuju malo slobodnog vremena sa svojim prijateljima.

Tokom pripreme za ovu proslavu, poklon za dete ume da stvori najveće dileme.

Potrebno je odabrati adekvatan poklon koji će ispuniti želje deteta, a ujedno mu biti dovoljno praktičan. Iako ovaj zadatak ponekad deluje prilično komplikovano - uz naše ideje za kupovinu poklona za dečji rođendan, čitav proces biće mnogo brži i jednostavniji. Nastavite da čitate i otkrijte kako da osmislite najbolji poklon za decu!

Kako odabrati rođendanski poklon za dete?

Pre svega je potrebno uzeti u obzir uzrast deteta. U odnosu na godine možete formirati neke od mogućih opcija koje ćete onda prilagoditi drugim faktorima.

U njih spadaju:

 • - interesovanja mališana
 • - praktična funkcija poklona
 • - kvalitet poklona

  Razmislite šta dete voli da radi i koje su mu omiljene igračke. Kada se setite nekih od njegovih ili njenih omiljenih interesovanja, lakše ćete odabrati pravi rođendanski poklon.

  Osim toga, kao glavni ili dodatni poklon uvek je dobra ideja kupiti praktičan predmet. Postoji mnogo različitih opcija, a samo neke od njih su odeća za dečake i odeća za devojčice, edukativne igračke, knjige i slično.

  U asortimanu prodavnice Jasmil veoma lako možete odabrati odeću za decu koja će svojom udobnošću i simpatičnim dizajnom osvojiti mališane. Odeća je izrađena od kvalitetnih prirodnih materijala što će deci omogućiti maksimalan komfor i prijatnost tokom nošenja.

  Kvalitet je i poslednji faktor koji treba uzeti u obzir kako bi poklon bio bezbedan za upotrebu, a klinci u njegovom korišćenju uživali dugo.

  Poklon za dete od 3 godine - obradujte najmlađe pidžamom ili omiljenom igračkom

  U ovom periodu, deca postaju svesna svojih misli i emocija. Samim tim, uglavnom znaju kakav rođendanski poklon žele.

  Zato bi bilo najbolje da ispitate roditelje deteta ili samo dete, čime voli da se igra i koje su mu omiljene aktivnosti u toku dana. Na taj način ćete lakše doći do ideje, a verovatno i pogoditi šta je bila konkretna želja rođendanca.

  Ipak, ako niste toliko bliski i ne možete da ispitate dete ili roditelje, uvek je dobra ideja kupiti neki od univerzalnih poklona. Univerzalni poklon za rođendan devojčici u ovom periodu mogu biti lutke, mini kuhinjska oprema, mali set za lekara, dečja aparatura za ulepšavanje ili dvorac za lutke.

  S druge strane, dečaku će se verovatno svideti igračka alat, mali automobili ili građevinske mašine. Takođe, oba pola vole igračke poput kockica, slagalica i bojanki, pa su i to opcije koje možete da razmotrite.

  Naravno, u obzir dolaze i praktični pokloni za decu poput mekane Jasmil pidžame za dečake ili spavaćice za devojčice kvalitetne izrade uz koje će mališani imati maksimalni komfor tokom svog sna. Odlična varijanta je kupovina manje igračke i praktičnog poklona, jer ćete na taj način obradovati dete sa više poklona koji će mu biti korisni i interesantni.

  poklon za decu, pidžama za dečake

  Dečja garderoba ili edukativna igračka - poklon za dete od 8 godina

  Period oko osme godine obeležen je postepenim razvojem društvenih sposobnosti kod dece. Ona počinju da vole zajedničke igre i shvataju perspektive različitih ljudi.

  Pored toga, u ovom uzrastu kreću u školu i vole da uče nove stvari. Zato bi dobar poklon za decu od osam godina mogla da bude određena edukativna igračka ili grupna igra. Kroz edukativne i društvene igre prilagođene njihovom uzrastu, deca će otkrivati svet oko sebe i razvijati svoje socijalne veštine.

  Zbog polaska u školu će im biti potrebna i lepa garderoba, pa je kupovina lepe dečije ženske haljine, kao i kvalitetne majice kratkih rukava za dečake veoma dobar izbor kao dodatni poklon. U dečjoj odeći iz Jasmil ponude vaši mališani će se osećati udobno tokom svojih prvih školskih dana.

  Još jedan poklon koji treba razmotriti je zabavna aktivnost koja može zainteresovati dete. Primera radi, to mogu biti škola jahanja, jednodnevna poseta dečjoj igraonici, karte za klizanje, bazen ili zabavni park. U svakom slučaju, velike su šanse da će se dete oduševiti bilo kojom od ovih zanimljivih aktivnosti, posebno ukoliko nikada ranije nije bilo na jahanju, klizanju i slično.

  Poklon za dete od 10 godina - prilagodite hobijima i aktivnostima deteta

  Ovo je faza pre ulaska u pubertet kada deci počinju da se dešavaju velike promene na socijalnom i emotivnom planu. Oni tada već uveliko razumeju mnogo stvari oko sebe, brže sazrevaju i uče šta je odrastanje.

  U skladu s tim, u ovom periodu imaju drugačija interesovanja, pa su i pokloni za njihov uzrast različiti u odnosu na one koji su se poklanjali ranije. Akcenat je na praktičnijim poklonima koje mogu da koriste tokom svojih dnevnih aktivnosti.

  Kada su u pitanju dečaci - omiljeni pokloni postaju raznovrsne igre za kompjuter ili konzole i dodaci za njihovo igranje. Možete spojiti lepo i korisno i kupiti im igru koja je edukativna. Devojčicama od 10 godina će zanimljiv poklon biti leksikoni, spomenari, interesantni markeri, flomasteri ili hemijske, novčanik ili kutija za nakit.

  Uz to, deca u ovom periodu počinju da vole društvene igre i sportove, tako da kupovina neke igre ili sportskog rekvizita može biti pravi pogodak. Takođe, knjiga je poklon s kojim se ne može pogrešiti, a ukoliko im poklonite zabavnu i edukativnu knjigu koju će rado čitati i istraživati u ovom uzrastu - osmislili ste sjajan i univerzalan poklon.

  Na kraju, deci u ove životne dobi počinje da znači odeća koju nose u kući i van nje. Zato odličan glavni poklon mogu biti bademantil za dečake ili bademantil za devojčice iz Jasmil asortimana.

  Osim toga, donji veš za devojčice modernog dizajna, kao i donji veš za dečake izrađen od čistog pamuka može dobro da posluži kao dodatak uz glavni poklon koji će se deci svideti.

  U svakom slučaju, najbitnije je da poklon odaberete od srca i uložite malo truda u njegovo osmišljavanje. To će i deca umeti da cene, pa će im poklon biti značajniji.

  Odabrati najbolji poklon za decu nije jednostavan zadatak, ali imajte na umu da ćete uz naše savete sa početka teksta uspeti da napravite najbolji mogući izbor.

  U Jasmil ponudi odeće za najmlađe nalaze se garderoba i donji veš izrađeni od potpuno prirodnih materijala koje će deca voleti zbog udobnosti, dok će moderan dizajn oduševiti roditelje. Čitav asortiman naših proizvoda možete naručiti u Jasmil online prodavnici ili kupiti u Jasmil prodajnim mestima širom zemlje.

  poklon za dete, pidžama za devojčicu