Muški bademantili

Muški bademantili iz Jasmil asortimana skrojeni su od kvalitetnih materijala koji su nežni na dodir i pružaju idealnu udobnost i komfor prilikom nošenja. Bilo da ga nosite nakon tuširanja ili u kućnoj varijanti kada želite da vam bude toplo, udobno i mekano, bademantili muški iz našeg asortimana ispunjavaju sve kriterijume udobnosti i kvaliteta. Istražite Jasmil ponudu i odabrite muški bademantil po svojoj meri!

J15B-11W102 , Muški bademantil
Nisko kao 5.039,00 din.
J15B-11W102 , Muški bademantil
Nisko kao 5.039,00 din.
J15B-11W102 , Muški bademantil
Nisko kao 5.039,00 din.

Pamučni muški badematili  - kvalitet i udobnost potrebni svakom muškarcu

Bademantili muški iz Jasmil muškog programa za spavanje izrađeni su od savršene kombinacije pamuka i poliestera koji će pružiti izuzetnu udobnost, toplotu i prijatan osećaj prilikom nošenja. 

Kvalitet materijala omogućava da se muški bademantili brzo suše, bolje upijaju, kao i da ne gube na mekoći ni nakon velikog broja pranja. Jednom kupljeni Jasmil bademantil će trajati godinama i biti vaš najbolji saveznik u kućnoj varijanti. 

Priuštite sebi neverovatnu udobnost i ušuškanost u svom domu i odaberite bademantil za muškarce po vašem ukusu!

Bademantili za muškarce - muški bademantili skrojeni po meri svakog muškarca

Bademantili za muškarce nastali su kao savršen spoj kvaliteta i estetike. U našoj ponudi nalaze se muški bademantili različitih dezena i boja. Svaki muški bademantil je dugih rukava, vezuje se i ima džepove pa osim što je ispunjava estetske kriterijume, bademantil muški je i praktičan i funkcionalan odevni komad, idealan posle tuširanja i za komforan boravak u kućnim uslovima. Veliki izbor boja u kojim se muški bademantili izrađuju, omogućava da pronađete muški bademantil u svojoj omiljenoj boji, kao i da ga uklopite sa bojom pidžame. 

Istražite Jasmil program za spavanje i obradujte sebe ili dragu osobu muškim bademantilom visokog kvaliteta. Proizvode u svega nekoliko koraka možete poručiti u našem online shop-u ili nas možete posetiti na nekom od prodajnih mesta širom Srbije.