Muški bademantili

Muški bademantili Extreme Intimo kolekcije krojeni su po meri svakog muškarca. Osim što će im obezbediti potrebnu udobnost, komfor i mekoću, bademantili za muškarce ispunjavaju i sve estetske kriterijume. Istražite ceo asortiman, odaberite muški bademantil po svom ukusu i uverite se zašto je ovo komad odeće koji vam je preko potreban!

J15B-11W102 , Muški bademantil
Nisko kao 4.859,00 din.
J15B-11W102 , Muški bademantil
Nisko kao 4.859,00 din.
J15B-11W102 , Muški bademantil
Nisko kao 4.859,00 din.

Muški bademantil po meri svakog muškarca

Muški bademantil namenjen je nošenju nakon tuširanja, ali i nošenju u kućnoj varijanti ukoliko želite da obezbedite sebi neverovatan komfor i udobnost. Kako bi svaki muškarac pronašao bademantil po svojoj meri, muški bademantil uz našeg asortimana može se naći u različitim modelima i krojevima. Od bademantila sa džepovima i kapuljačom, do onih bez njih, svako će pronaći za sebe model koji je najpraktičniji.

A kako je nastao savršeni muški bademantil? Osim na funkcionalnost, prilikom kreiranja bademantila, pažnju smo usperili i na njihov dizajn, te u našoj ponudi možete pronaći bademantile različite boje i odabrati svoju omiljenu!

Pamučni bademantil - muški bademantili kao sinonim za udobnost

Kvalitet materijala od kojih su skrojeni Extreme Intimo muški bademantili dokazuje njihova dugovečnost, ali i prijatan osećaj na koži prilikom nošenja. Muški bademantil je jednostavan za održavanje, brzo upija vlagu, brzo se suši i mekan je na dodir, te predstavlja komad iz muškog progarama za spavanje koji svaki muškarac treba da nabavi.

Istražite Extreme Intimo ponudu, odaberite muški bademantil prepoznatljivog kvaliteta i obradujte sebe ili poklonite dragoj osobi bademantil visokog kvaliteta!