Majice za devojčice

Majice za devojčice su pravi izbor za sve kojima je kvalitet dečije odeće na prvom mestu. Izrađujemo ih od prijatnih materijala koji lepo prianjaju uz kožu, a uz to su vrlo dugotrajni i jednostavni za održavanje. Izbor uključuje razne dezene, krojeve i boje, pa svaka devojčica može da pronađe savršene modele za sebe. Pogledajte našu ponudu i izaberite lep, udoban i kvalitetan model koji će ona obožavati!

Stavke 13 - 13 od 13

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao 489,00 din.

Stavke 13 - 13 od 13

Postavi uzlazno pravilo

Top majice na bretele sa raznovrsnim dezenima

Pamučne majice na bretele za devojčice dolaze u bojama koje devojčice najviše vole, a zanimljivi dezeni ih čine sjajnim izborom za svaku od njih. Ono što je glavna odlika naših modela je materijal, koji vrlo lepo prianja uz kožu čak i tokom toplih letnjih dana, pa su komforne za nošenje u svim prilikama. Devojčice ih vrlo lako kombinuju, a uz to se u njima i odlično osećaju. Kvalitet ovih majici je vrlo postojan.

Pamučne majice kratkih rukava 

Majice za devojčice kratkih rukava su najvećim delom izrađene od 100% pamuka, pa su nepogrešiv izbor čak i za najosetljiviju kožu. Dolaze u raznim bojama i dezenima, jednostavne su za kombinovanje, a vrlo lako se i održavaju. Kvalitet se ne gubi ni nakon mnogo pranja i nošenja, pa one predstavljaju pouzdan izbor koji traje. 

Udobne majice za devojčice na duge rukave

Majice za devojčice koje preferiraju duži rukav, prilagođene i za sve vremenske uslove koji zahtevaju takve modele. U našoj ponudi nalaze se modeli sa dugim rukavima jednako zanimljivog dizajna i dezenima kao i kod drugih modela. Pogodne su za nošenje u kućnoj varijanti, ali i svim onim prilikama u kojima su prirodni materijali i potpuni komfor prioritet.