Donji veš za dečake - bokserice, gaće i duge gaće

Donji veš za dečake iz Jasmil kolekcije izrađen je od najfinijih materijala prepoznatljivih na tržištu po optimalnoj udobnosti i zaštiti kože od iritacija usled znojenja. Kvalitetne tkanine iskombinovali smo sa zanimljivim dezenima i skrojili udoban donji veš koji se veoma dopada mališanima.

Pogledajte kolekcije na našem sajtu i u ponudi pronađite postojan i kvalitetan donji veš za dečake koji će dugo trajati.

Stavke 25 - 25 od 25

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao 289,00 din.

Stavke 25 - 25 od 25

Postavi uzlazno pravilo

Gaće za dečake - veliki izbor boja i modela

Slip gaće za dečake iz naše kolekcije odlikuju se kvalitetnom izradom i materijalima koji prijaju osetljivoj dečijoj koži. U naš slip za dečake dodaje se i određeni procenat mekanog elastina koji pruža maksimalnu slobodu pokreta i povećava udobnost tokom svakog nošenja, bilo da dečak miruje ili je aktivan.

Naša ponuda bogata je velikim izborom boja i dezena slip veša za dečake pa će se, osim udobnosti, dečaci obradovati i modernim modelima obaveznog komada odeće.

Bokserice za dečake - najprodavaniji donji veš za dečake

Bokserice za dečake su jedan od omiljenih i najčešće kupovanih komada veša za mališane. Dublje nogavice, ojačan struk i udobna prednjica jedan su od razloga zašto se dečaci osećaju najudobnijje u boksericama.

Bokserice za dečake iz Jasmil palete proizvoda većinski su izrađene od pamuka sa malim dodatkom elastina - za savršeno udoban i za kožu prijatan komad veša, dizajniran tako da se lako uklopi u svaku kombinaciju.

Mališani će biti oduševljeni razigranim dezenima i najraznovrsnijim nijansama u kojima dolaze naše bokserice za dečake. 

Dugačke gaće za dečake - udoban model koji greje

Dugačke gaće za dečake iz naše kolekcije izrađuju se od pamuka visokog kvaliteta, a dodatnu udobnost i prianjanje garantuje mekani elastin. Jednostavan kroj dugačkog veša komforan je za nošenje, odlično održava toplotu tela tokom hladnijeg perioda u godini. Dečaci ih mogu nesmetano nositi ispod farmerki ili trenerke.

Bokserice za dečake, slip gaće za dečake i duge gaće za dečake iz našeg asortima pažljivo su izrađeni komadi veša - upotrebom najfinijih materijala koji štite nežnu kožu dečaka. 

Bilo da želite vašem mališanu da kupite klasičan jednobojan model ili radnije birate razigrane dezene - naša ponuda odovoriće na vaše zahteve. 

Dečiji veš je odeća koja se pažljivo bira. Stoga odaberite kvalitetan i lep donji veš za dečake u koji će mališan jedva čekati da uskoči!