Basic garderoba koju bi trebalo da imate u svom ormanu

Moda je oduvek bila ogledalo društva, pa se tako danas kroz nju ogleda i brzina života i neuhvatljivi tempo savremenog čoveka. Trendovi se menjaju munjevitom brzinom, učestalije nego ikada u istoriji. Za većinu ljudi, ipak, tempo hiperproizvodnje je opterećujuć, zbog čega se vraćaju sigurnim i proverenim komadima.

Basic komadi garderobe su sigurna luka u svakom smislu - njihova estetika je neprolazna, lako se uklapaju uz sve stilove, a ukoliko uložite u kvalitetno izrađen komad možete biti sigurni da će biti dugotrajni i da će vam biti saveznik još dugo godina.

Ukoliko želite da izgradite praktičan i funkcionalan orman koji će uspeti da uz lakoću isprati i prilagodi se novim modnim standardima i zahtevima, savetujemo vam da uložite u basic komade odeće visokokvalitetne izrade i materijala. Sledeći basic komadi garantuju laku uklopivost i neprolaznu estetiku i treba da se nađu u vašem ormanu.

Žena pozira u beloj majici u sobi

#1 Bela pamučna majica - obavezni element svakog ormana

Bela pamučna majica je očigledan prvi izbor kada je reč o basic komadima lake uklopivosti i neprolazne estetike. Ovo je možda i najadaptilniji komad garderobe budući da se sa njim mogu postići svi stilovi uz pravilno kombinovanje -  nezavisno od pola i uzrasta. Mogu se koristiti od sportskih do najelegantnijih prilika. 

Ne treba da govorimo o neprolaznoj kombinaciji džinsa i bele pamučne majice. Suvišno je i govoriti da se bela majica savršeno može uklopiti ispod sakoa, te da se uz nju jednostavno postigne poslovni stil. Ono što ćemo ipak podsetiti jeste ono što se mnogo češće zaboravlja - ulaganje u pravi kroj i materijal.

Baš zbog toga što su tako jednostavni i lako uklopivi, treba uložiti u kvalitetan basic komad prijatnih materijala. Bela majica izrađena od najfinijeg pamuka biće izrazito komforna i prijatna za nošenje i poželećete da je nosite svakog dana, a upravo takvu možete pronaći u Jasmil asortimanu. 

Bela majica je popularan izbor za leto, pa će vam naročito ovde biti važan kvalitet materijala i izrade, a činjenica da je pamuk koji se koristi u izradi Jasmil proizvoda domaćeg porekla, iz Arilja, govori o tome da je upravo bela majica iz naše ponude provereno dobar izbor.

#2 Majica na pruge - neprolazna estetika leta

Kada govorimo o neprolaznim komadima garderobe, važno je i pomenuti i neprolazne dezene koji ih oslikavaju i krase. Upravo takve su i pruge, koje već decenijama predstavljaju jedan od najnošenijih dezena na svetu. Pruge su takođe univerzalni dezen kada je reč o stilizovanju.

Mogu biti odlično uklopive u elegantnijim prilikama, ali i dopustiti nežan i romantičan mornaski stil, idealan za leto. Prugaste pamučne majice su zbog mornarskog stila postale vesnik letnjih dana i perioda opuštenih dana provedenih na obali mora. Baš zbog toga, od izuzetne je važnosti da budu izrađene od najkvalitetnijeg materijala poput finog pamuka. 

Jasmil Outwear kolekcija će vam ponuditi upravo majice na pruge izrađene od mekanog pamuka koje će tokom leta pružati komforan i prijatan dodir vašoj koži. Pamuk je poznat kao vrlo izržljiv materijal, zbog čega ćete biti sigurni da ćete uživati u vašoj omiljenoj majici na pruge još mnogo sezona!

Muškarac u beloj pamučnoj majici i gaćama pozira

#3 Jednobojna majica - obavezna za sve prilike 

Kada govorimo o letu, ne možemo a da ne spomenemo - jednobojnu majicu kao basic komad koji bi svako trebalo da ima u svom ormanu, višestruko. Jednobojna majica izrađena od mekog i prijatnog pamuka osnova je svakog letnjeg garderobera, a naročito muškog.

Muške jednobojne majice iz Jasmil ponude su izrađene od 100% pamuka, a zahvaljujući praktičnom kroju, prijatnom materijalu i jednobojnom koloritu vrlo brzo će postati omiljeni komad svakom mušakrcu u vrelim letnjim danima. Jednobojnost garantuje laku uklopivost, a fini pamuk i kvalitetan kroj nosivost. 

Jednobojne majice se osim u opuštenom, svakodnevnom stilu savršeno nose i ispod sakoa u poslovnim prilikama. Jednobojne ženske pamučne majice sa pufunastim rukavima, kao i one u pastelnim bojama osnove su za postizanje lepršavog i romantičnog stila za tople letnje noći.

Jednobojne majice su basic komad po svim kriterijumima, budući da se lako uklapaju uz sve stilove, te su savršena osnova ormana osoba svih stilova - od minimalističkih do romantičnih. Zbog svega navedenog, savetujemo vam da uložite u nekoliko komada kvalitentih pamučnih majica u jednoj boji iz Jasmil kolekcije.

Žena sa naočarima sedi u dvorištu na ležaljci

#4 Rolka -  vanvremenski komad garderobe

Rolka je još jedan komad garderobe koji je neprolazan, i predstavlja osnovu svakog stila - od minimalističkog do poslovnog. Iako je najčešće prva asocijacija na rolku dug rukav, rolke kratkih rukava mogu biti vrlo lepo uklopiv komad garderobe naročito za poslovni i večernji stil, uz pravilne aksesoare.

Rolka bez rukava iz Jasmil kolekcije, izrađena je od 100% najfinijeg pamuka, pa će biti idealan detalj tokom svih sezona, budući da pruža nežan i prijatan dodir koži tokom nošenja. Može se nositi sama, ili ispod laganog sakoa u poslovnim prilikama. Idealna je za tople letnje dane, a jednobojnost garantuje laku uklopivost.

Za hladnije dane, savetujemo vam da odaberete rolku dugih rukava, koja je, takođe, izrađena od prijatnog pamuka, te se odlično nosi ispod debljeg sakoa, jakne ili kaputa. Rolka je basic komad odeće, čija estetika ne izlazi iz mode već decenijama, te je provereni odabir za vaš orman. 

Budući da je rolka model čiji okovratnik ide direktno uz vrat, od izuzetne važnosti je da bude od prilagodljivog i prijatnog materijala, zbog čega je upravo rolka iz Jasmil asortimana, ubedljivo najbolji izbor. 

#5 Helanke - udobnost kao prioritet 

Za sve ljude kojima su komfor i udobnost prioritet, helanke su neizostavan deo ormana. Helanke su još jedan basic komad odeće po svim parametrima - lako se uklapaju uz drugu garderobu, pogodne su za sve sezone i mnoge prilike. Koristan su i nosiv osnovni element, iako se možda na prvi pogled ne čini tako.

Iako je prva asocijacija na helanke sport i rekreacija, one su jedan mnogo univerzalniji, komad garderobe i treba da se nađu u svakom ormanu. Jednostavno se uklapaju ispod tunike, ili kraće haljine, te su odlične za svaki dan, naročito kada je u pitanju jednobojan model.

Helanke se mogu nositi i u elegantnijim prilikama, ispod široke bele ili jednobojne košulje u kombinaciji sa efektnim kaišem i večernjom torbicom. Istovremeno, predstavljaju najudobniji komad garderobe koji ćete imati u ormanu i koji možete nositi po kući i na treningu. 

Zbog ove univerzalne uklopivosti i nosivosti, smatramo da helanke sa pravom nose epitet basic komada koje bi trebalo da obavezno imate u svom ormanu. Ukoliko želite helanke vrhunskog kvaliteta, odaberite helanke iz Jasmil kolekcije jer su izrađene od prirodnog mekanog pamuka, koje će vam pružati maksimalan komfor tokom nošenja.

Iz svega navedenog možemo zaključiti da će vam pravilno investiranje i ulaganje u osnovne komade garderobe pružiti bezgranične mogućnosti za stilizovanje u svim sezonama i za sve prilike. 

Osvežite svoj ormar kvalitetnim i atraktivnim basic komadima koje ćete moći da nosite i uklapate u svim prilikama i posetite neko od Jasmil prodajnih mesta širom Srbije, ili iskoristite mogućnost jednostavne online kupovine, putem koje ćete moći da upotpunite svoj garderober u svega par klikova.