Peškiri

Peškiri su neizostavan član svakog doma i kupatila. Izrađeni od najfinijeg pamuka, vrlo praktični i mekani mogu da oplemene dnevne rituale i učine da budu autentična iskustva. Peškire iz Jasmil kolekcije odlikuju visok kvalitet izrade, fini dodir u kontaktu sa kožom i izuzetna moć upijanja. Pogledajte našu ponudu i odaberite peškir koji će upotpuniti vaš dom.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
  1. J20T-17K102

    Peškir

    Nisko kao 1.259,00 din.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

Mekani pamučni peškiri za kupatilo učiniće dnevni ritual lepšim

Prvenstveno namenjeni upijanju viška tečnosti nakon kupanja ili redovnog pranja ruku i drugih delova tela, u zavisnosti od toga kojoj regiji tela su namenjeni, izdvajaju se peškir za ruke, peškir za noge, kao i veliki peškiri za kupanje. Mali peškirići uglavnom su zbog praktičnosti rezervisani za brisanje manjih površina tela poput lica.

Oni većih dimenzija, uglavnom se koriste za kupanje, a uglavnom je reč o frotirskom pletivu, koje je poznato po svojoj izuzetnoj moći apsorpcije tečnosti. U svakom slučaju, svakom domaćinstvu potrebno je po nekoliko peškira različitih dimenzija kako bi se osigurala optimalna higijena. 

Najkvalitetniji za svakodnevnu upotrebu su oni izrađeni od frotira jer su izuzetno dugotrajni, mekani ali i izdržljivi. Pamuk je kao materijal odličan odabir za mali peškir za lice, budući da se  može održavati pranjem na visokim temperaturama koje će garantovano ukloniti sve bakterije i mikrobe. Iz istog razloga, koriste se i kao svakodnevno u kupatilu, za brisanje ruku.  

Frotirski peškiri cena i prodaja online u Jasmil prodavnici

Kada se uzme u obzir kvalitet izrade koji nudi Jasmil za svaki peškir, cena je zaista i više nego pristupačna. Pamuk je vrlo popularan odabir za krojenje peškira jer je u pitanju istovremeno vrlo istrajan i mekan materijal, koji pruža fini dodir u kontaktu sa kožom. Međutim, još jedan benefit zbog kojeg je mudro odabrati pamuk jeste njegova povoljnost. 

Po pravilu, dimenzije će najviše uticati na konačnu cenu. Budući da je utrošak materijala drugačiji kada se kroje mali i veliki peškiri cena će tu razliku i oslikati. U Jasmil internet prodavnici, mogu se pronaći različitih dimenzija, kao i raznobojni peškiri prodaja se vrši u potpunosti online, što će vam olakšati proces odabira i poručivanja.

Budući da su svakom domaćinstvu potrebni peškiri, prodaja online će vam omogućiti da u svega par klikova kupite više proizvoda odjednom i obezbedite svoj dom kvalitetnim i mekanim peškirima koji će vas služiti još mnogo godina!