Pidžame za devojčice i bebi dol za devojčice

Pidžame za devojčice, dečije spavaćice i bebi dol,  izrađene su od najfinijih materijala postojanog kvaliteta, kao što je čuveni pamuk po kome smo poznati. Jasmil pidžame, spavaćice i dečiji bebi dol skrojeni su u modelima osmišljenim prema potrebama najmlađih, pa su komfor, dugotrajnost ali i lep dizajn ono što devojčice dobijaju uz naše stvari za spavanje. 

Pogledajte koje su dečije pidžame, bebi dol modeli i spavaćice za devojčice u ponudi i izaberite one koje će mališanka obožavati!

Stavke 13 - 19 od 19

Postavi uzlazno pravilo
 1. J21K-14P102 , Dečija ženska pidžama
  Outlet
  Nisko kao 744,00 din.
 2. J21K-14P103 , Dečija ženska pidžama
  Outlet
  Nisko kao 902,00 din.
 3. J21K-14P104 , Dečija ženska pidžama
  Outlet
  Nisko kao 761,00 din.
 4. J21K-14P105 , Dečija ženska pidžama
  Outlet
  Nisko kao 1.039,00 din.
 5. J21K-14P101 , Dečija ženska pidžama
  Outlet
  Nisko kao 837,00 din.
 6. J21K-14X101 , Dečija ženska spavaćica
  Outlet
  Nisko kao 643,00 din.
 7. Nisko kao 2.189,00 din.

Stavke 13 - 19 od 19

Postavi uzlazno pravilo

Pidžame za devojčice od najfinijeg pamuka

Duge i kratke pidžame za devojčice odlikuju vesele boje, zanimljivi dezeni i što je najvažnije - vrlo kvalitetni materijali među kojima preovladava čuveni ariljski pamuk. Upravo to je garancija udobnosti i komfora koji dolaze uz sve Jasmil modele, pa možete biti sigurni da će svaka devojčica uživati u noćima koje provede u našim pidžamama. 

Uz naše pidžame snovi su mirniji i lepši, jer materijal prija koži i lepo prianja uz nju, pa nema iritacija, žuljanja i drugih neprijatnosti. Osim toga, pamučne pidžame za devojčice lake su za održavanje i zdržavaju  početnu formu i nakon više pranja. 

Dečije spavaćice za devojčice neodoljivog dizajna

U našoj ponudi možete pronaći i vrlo zanimljive dečije spavaćice za devojčice koje će ih osvojiti lepim dizajnom, ali i prijatnim pamučnim opipom koji je prioritet kada su komadi za spavanje u pitanju. Među različitim modelima spavaćica koje nudimo, vaša devojčica će sigurno imati model koji joj savršeno odgovara u svakom smislu - estetskom i praktičnom.

Bebi dol za devojčice - idealan izbor za tople noći 

Bebi dol za devojčice krojimo u modelima veselih boja i zanimljivog dizajna koji oduševljavaju svaku devojčicu, a lep materijal i komforan osećaj tokom nošenja  bebi dolove iz naše ponude učiniće njenim omiljenim komadima za spavanje. Dečiji bebi dol modeli dolaze u različitim dezenima, pa svaka devojčica može da pronađe komad koji joj u potpunosti odgovara.

Pogledajte Jasmil asortiman stvari za spavanje za devojčice i odaberite model kojim ćete oduševiti dragu mališanku!