Kako pronaći kvalitetan donji veš za svaku kombinaciju?

Kvalitetan donji veš nije lako pronaći, naročito kada tražite donji veš za posebne prilike koje uključuju i posebnu garderobu. Dame najbolje znaju koliko je nekada teško zadovoljiti sve zahteve uske haljine - a prvi se odnosi na kvalitetan donji veš prilagođen ovakvom komadu odeće. 

Ipak, postoji još niz situacija u kojima je važno da izbor donjeg veša bude istinski dobar, jer prijatan osećaj u telu u velikoj meri polazi od toga šta nosimo na sebi. Ako veš nije udoban, to će vrlo verovatno pokvariti doživljaj svega što radite u takvom vešu ili bilo kom nedovoljno komfornom odevnom komadu. 

Kako bi svaka vaša aktivnost i prilika bila praćena udobnim osećajem koji polazi od udobnog veša, navodimo kako treba da birate kvalitetan donji veš za svaku priliku i o čemu sve voditi računa. 

#1 Donji veš za trening - udoban i klasičan doni veš

Kako pronaći kvalitetan ženski donji veš za trening i priuštiti sebi istovremeno maksimalnu udobnost tokom trčanja, izvođenja čučenjeva i drugih vežbi? Kada trenirate, vaše telo zauzima niz položaja koji zahtevaju da se u onome što imate na sebi zaista osećate udobno i lagano. 

Kažu da je najbolja odeća za trening ona koju ne osetite na sebi dok vežbate, a Jasmil bi isto mogao da kaže i za sam veš - ukoliko vas nešto žulja, steže ili se previše pomera, to je znak da veš nije dobro izabran.

Preporuka je da za trening birate udobne i klasične modele sa širim pojasom, koje će na pravi način prionuti uz telo. Važno je da donji veš za trening bude dovoljno rastegljiv, ali istovremeno i čvrst tako da se ne pomera prilikom trčanja ili izvođenja vežbi. Tange, mnogim damama omiljen komad veša, ovog puta nisu optimalan izbor, jer one nisu dobro fiksirane i njihov materijal uglavnom ne upija znoj kao što to čine klasični komadi veša. 

Ovako nešto se postiže isključivo biranjem donjeg veša koji ima dobro iskombinovane materijale. U slučaju Jasmil ponude, klasični modeli uvek kombinuju dominantan pamuk koji izuzetno prija koži, sa malo elastina koji omogućava upravo fino pranjanje modela uz telo. 

To znači da svila i slični materijali mogu da sačekaju neke važne, posebne prilike, jer ovi materijali ne dišu. Trening i intenzivne fizičke aktivnosti uvek zahtevaju materijale koji dišu, pa se u svakom slučaju preporučuju udobni pamučni modeli. 

Devojka u sivom jasmil vešu

#2 Donji veš za uske haljine - diskretni i lagani modeli

Donji veš za posebne prilike nije lako izabrati, naročito ako se nosi ispod uskih haljina koje zahtevaju da taj mali komad tkanine zaista bude diskretan i gotovo nevidljiv. I najmanje ocrtavanje u tim prilikama kvari utisak koji lepa haljina ostavlja, zbog čega je posebno bitno napraviti dobar i pametan izbor. 

Pre svega, savetujemo da se fokusirate na modele koji su zaista “tanki” pod rukom i koji nemaju tako jasno naglašene rubove. Tange su idealne za ovu priliku, ali treba voditi računa i o tome da se bočni “pojas” ne useče u kožu, što takođe može da izgleda loše. Donji veš za uske haljine treba da ima diskretne prelaze ukoliko na njemu ima više vrsta materijala (na primer pamuk i čipka) i da se zaista “stapa” sa oblikom tela. 

Boja je takođe važna, jer verovatno ništa ne može da pokvari jednu svečanu kombinaciju tako kao upadljiv donji veš koji se vidi ispod haljine. Trudite se da birate modele neutralnih boja, jer je donji veš u boji kože ili roze nijansama najzahvalniji za kombinovanje. Naravno, ako nosite tamne haljine, veš tamnijih boja će biti najbolji izbor za svečanu priliku. 

#3 Donji veš za pantalone - veći izbor donjeg veša

Kako izabrati kvalitetan zenski donji veš za pantalone, odnosno bilo koju poslovnu kombinaciju koja uključuje i elegantan donji deo? Zlatno pravilo kao i u prethodnom primeru je da ocrtavanja ne sme da bude, ali pantalone su uglavnom nešto zahvalnije od uskih haljina, jer su drugačijeg materijala koji bolje prikriva donji veš.

U situacijama kada nosite elegantne pantalone, ne morate po svaku cenu birati tange. Ženski donji veš sa nenaglašenim rubovima će biti odgovarajući, bilo da je u pitanju klasičan slip ili nešto dublji model veša. Boja zavisi od same boje pantalona - ukoliko su pantalone tamne, možete sebi dozvoliti i šaren donji veš, ali svetliji komadi svakako zahtevaju nežnije nijanse.

Jasmil rozi veš na jastuku

#4 Donji veš za šorts i suknje - šaren i udoban veš

Leto je rezervisano za šortseve, kratke suknje i lepršave komade koji nas ne ograničavaju tako striktno u pogledu izbora donjeg veša. Ovo su komadi sa kojima u potpunosti možete ugoditi sebi kada je izbor donjeg veša u pitanju. Šortsići podnose i klasične modele donjeg veša, ali i tange. Kako leto diktira vesele boje i lepršave dezene, idealan donji veš za letnje dane podrazumeva zanimljive modele sa mnogo jarkih boja

Upravo je Jasmil mesto gde možete napraviti kvalitetan izbor donjeg veša za sve prilike, a da pri tom budete zadovoljni i njegovim kvalitetom i postojanošću. Posetite nas i izaberite komforne modele donjeg veša koji će odgovarati svim vašim potrebama.