Pokloni za decu - kako da obradujete mališane nežnim darovima

Da li želite da na dečijem licu vidite širok osmeh i iskrenu radost? 

Pokloni za decu predstavljaju pravu radost mališanima, pa nam ne treba neki veliki povod za darivanje. 

Ipak, znamo da nije najjednostavnije odabrati poklon za dete, te prilikom potrage treba obratiti pažnju na uzrast, želje i interesovanja mališana. Kako bismo vam olakšali ovaj proces, pripremili smo tekst prepun korisnih ideja za kreiranje poklona. Nastavite sa čitanjem i sa lakoćom odaberite poklon za dete!

Pokloni za dečake - iznenadite mališane kreativnim izborom

Poznato je da dečaci gotovo svih uzrasta uživaju u nepresušnim igrama na otvorenom. Baš zato u šarenom paketu koji uručite dečaku treba da se nađe poklon koji će mališana ispratiti u njegovim omiljenim aktivnostima. 

Izuzev praktičnosti koja je sastavni deo svakog dobrog poklona, ne smete zaboraviti na želje i interesovanja deteta. Ukoliko se vodite pomenutim stavkama - poklon za dečake biće pun pogodak. 

Veš sa raznovrsnim motivima za dečake 

Nepogrešiv izbor poklona za sve povode jeste donji veš za dečake. Jasmil asortiman kreiran je tako da omogućava najmlađima potpunu slobodu pokreta tokom najrazličitijih aktivnosti, kao i neophodnu udobnost i prijatnost tokom dugih noći. 

U širokoj lepezi naših proizvoda pronaći ćete bokserice, ali i klasičan slip, te sa lakoćom možete odabrati artikle po želji. 

Da li se pitate šta je to što će dečake obradovati ako se odlučite za kupovinu veša? 

Naravno, ovde mislimo na dizajn. 

Dok roditelji vode računa o kvalitetu i udobnosti, deci uglavnom za oko zapada dezen i motivi koji krase najraznovrsniju odeću. Prilikom kreiranja asortimana, vodili smo računa o potrebama i preferencijama najmlađih, ali i roditelja, te smo vam ponudili visoko kvalitetne komade veša sa najraznovrsnijim motivima. 

Svaki dečak će nabaciti široki osmeh na lice kada ugleda svoje omiljene životinje, automobile ili druge motive na vešu, te možete biti sigurni da ste izabrali sjajan poklon za dečake!

Prilikom odabora motiva vodite računa o uzrastu deteta. Poklon za dečake od 10 godina i za dete od 3 godine znatno će se razlikovati. 

Isto tako, vodite računa o veličini gaća za dečake. Kod nas ćete pronaći tabelu koja će vam umnogome olakšati odabir idealnih dimenzija gaća u skladu sa uzrastom i građom mališana. 

Pokloni za decu sjajni su kada u spojite želje mališana i roditelja, a odabirom kvalitetnog veša razigranih dezena postižete upravo to!

Udoban program za spavanje - idealan dar za slatke snove

Nežan dodir kvalitetne pamučne tkanine neizostavan je preduslov za mirne i udobne snove!

Svaki roditelj zna da su pidžame jedan od najneophodnijih komada odeće za mališane, budući da ih deca nose svake noći, te sa ovim izborom ne možete pogrešiti. U našoj ponudi pidžama za dečake  pronaći ćete modele pogodne za sva godišnja doba. 

Bilo da se odlučite za pidžamu na duge rukave ili onu kratkih rukava i nogavica, uz Jasmil je kvalitet zagarantovan. Naše komade kreiramo sa puno ljubavi i truda uz upotrebu visoko kvalitetnog pamuka, koji će savršeno prijanjati na osetljivu dečiju kožu. 

I u ovom segmentu razmišljali smo o nijansama i dezenima, te pidžame za mališane dolaze u intenzivnim tonovima koje dečaci obožavaju poput plave, zelene, teget i mnogih drugih nijansi. Budući da smo mislili na najsitnije detalje, svaka naša kolekcija osmišljena je tako da odabir poklona za dečake bude pravi užitak!

Plišani meda okružen sa dve ukrašene kutije za poklon

Pokloni za devojčice - pravim izborom izmamite osmeh devojčici

Da li znate kako da odaberete idealan poklon za devojčice? 

Pre svega, neophodno je da vodite računa o uzrastu deteta, praktičnosti poklona, ali i detaljima! Devojčice vole detalje i sa lakoćom ih uočavaju. Prilikom odabira dara za najmlađe dame obratite pažnju, upoznajte se sa njihovim željama i interesovanjima i bićete korak bliže da kreirate sjajan poklon za dete!

Šareni komadi veša za devojčice svih uzrasta 

Donji veš idealan je dar za devojčice svih uzrasta. 

Naš tim upoznat je sa činjenicom da komade donjeg veša za najmlađe treba da krasi kvalitet i interesantan dezen, kako bi devojčice uživale u njihovom nošenju svakog dana! Baš zato našu paletu veša za devojčice obogatili smo raznovrsnim modelima pogodnim za devojčice svih uzrasta.

Uz tabelu veličina sa lakoćom ćete odabrati modele prilagođene uzrastu za koji kupujete, a možete birati između klasičnog slipa i bokserica. 

Dezeni donjeg veša su segment kome smo se osebno posvetili, te ćete za devojčice različitih interesovanja i preferencija pronaći modele u pastelnim, kao i intenzivnim nijansama koje devojčice obožavaju. 

Motive smo prilagodili najmlađim, ali i devojčicama starijeg uzrasta koje vole klasičnije i svedenije modele veša. Tako ćete na jednom mestu pronaći poklon za devojčicu od 2 godine, 5 godina, ali i starije mališanke različitih zahteva. 

Naši komadi kreirani su sa najvećim udelom visoko kvalitetnog pamuka uz dodatak elastina, te su neophodna udobnost i komfor zagarantovani tokom dana i noći. 

Kvalitetne majice za celodnevnu udobnost devojčica

Poznato je koliko devojčice od malih nogu obožavaju da kopiraju stil svojih majki. Odevanje u raznobojne komade garderobe za njih je pravo uživanje i jedna od najzabavnijih aktivnosti tokom dana!

Stoga su majice kao jedan od osnovnih komada odeće, poklon za devojčice bez premca. Naša ponuda majica za devojčice sasvim sigurno će svojim kvalitetom i dizajnom odgovoriti na vaše zahteve. 

Redovno dopunjavamo naše kolekcije gornjih delova odeće, te ćete listanjem naići na potkošulje, majice na bretele, kratke, ali i duge rukave, za hladniji period u godini. 

Pobrinuli smo se da ponudu obogatimo motivima bliskim devojčicama u nežnim i intenzivnijim nijansama prilagođenim mališankama svih ineteresovanja.

Personalizovani poklon za dete - ne zaboravite na detalje

Kako biste postigli pun pogodak sa poklonom za najmlađe, nemojte zaboraviti da pažljivo skrojenom poklon paketu dodate sitnice koje će ga učiniti personalizovanim. Pokloni za decu dobijaju potpuno novu dimenziju kada ih upakujete i dekorišete sa pažnjom!

Odaberite šareno pakovanje, veliku mašnu i dodajte jednostavnu ručno rađenu čestitku. U paketić upakujte i njihovu omiljenu poslasticu i spremni ste za darivanje. 

Jasmil tim uvek je tu da svaki poklon za dete učini posebnim! 

Istražite naš online shop ili nas posetite u prodavnicama širom Srbije. Sigurni smo da će bogata ponuda odgovoriti na vaše zahteve i biti prava destinacija na kojoj su pokloni za decu odlikovani visokim kvalitetom i posebnom dozom nežnosti koju mališani zaslužuju.