Kako odabrati idealan donji veš za muškarca?

Da li planirate da obnovite kolekciju donjeg veša ili ste rešili da svog dragog muškarca iznenadite poklonom upravo u vidu lepo spakovanog i probranog donjeg veša?

Kvalitetan komad muškog veša idealan je poklon za posebne prilike, a mnogi se odlučuju da ga daruju voljenom muškarcu bez povoda. Bilo da je reč o odabiru poklona ili veša za sebe, mnogi nailaze na dilemu:

Kako da odaberem odgovarajuće veličine i za koji model da se odlučim? 

Da bismo vam odgovorili na sva pitanja u vezi sa odabirom muškog donjeg veša i razrešili vaše dileme, pripremili smo kratak vodič za odabir. Nastavite sa čitanjem i odaberite perfektno skrojen model za vas ili vašu drugu polovinu!

Kvalitet - neizostavna osobina 

Kako bi postao rado nošen odevni predmet, donji veš treba da ispunjava određene kriterijume, a udobnost je u tom smislu na slavnom prvom mestu. Nežan osećaj na koži i potpuna sloboda pokreta tokom najraznovrsnijih aktivnosti su nešto što svaki muškarac želi i treba sebi da priušti. Upravo zato, kvalitet je kriterijum od koga ne smete odustati prilikom kupovine gaća za muškarce. 

Kada je reč o kvalitetu, Jasmil je prava destinacija za kupovinu. 

Naš tim već dugi niz godina kreira sjajne modele uz upotrebu visoko kvalitetnih materijala koji garantuju komfor tokom dana i noći

Sigurni smo da vam neće biti teško da iz široke palete proizvoda odaberete model po želji, jer je baš svaki komad dizajniran sa puno pažnje, uz razmišljanje o najsitnijim detaljima. 

U našem asortimanu preovladavaju modeli sa velikim udelom visoko kvalitetnog pamuka. Izuzev pamuka, muške bokserice i slip iz našeg asortimana dolaze sa malim procentom elastina, koji osigurava lagan korak i sjajnu potporu u svakom trenutku. 

Visoko kvalitetni materijali garantuju dugotrajnost, stoga ne morate brinuti na ispiranje boje, cepanje po šavovima, kao ni na gubitak forme i prepoznatljivog izgleda posle pranja.

Pidžama i donji veš na ofingeru

Odabir donjeg veša za muškarce prema građi

Da biste zaista obradovali dragog muškarca, ili u slučaju da kupujete sebi, bili zadovoljni kada stanete ispred ogledala u odabranom donjem vešu, od ključnog je značaja da u obzir uzmete i telesnu građu. 

U skladu sa konstitucijom, imate mogućnost odabira između dva prepoznatljiva modela: bokserice i slip - klasične gaće za muškarce

Slip je klasičnog izgleda, a iste modele gaća, samo u obliku kupaćeg, možemo videti na vaterpolistima, te je on idealan za muškarce iste ili slične građe. Takođe, ovaj visoko sečeni model stajaće vitkim muškarcima dugih nogu. 

Sa druge strane, bokserice biraju muškarci sa jednakom širinom ramena i kukova. Pomenućemo da je ovaj model veša jedan od najpopularnijih u muškom svetu, te gotovo svi muškarci rado posežu za njima. 

U našoj ponudi naći ćete kraće i duže. Ponudili smo vam modele koji prijanjaju telu, kao i nešto šire modele koje preferiraju krupniji muškarci snažnih ramena, širokih bokova i butina. 

Koje god muške gaće da odaberete iz naše kuće možete biti bezbrižni - udobnost je zagarantovana!

Kako da odaberete idealnu veličinu donjeg veša? 

Još jedna važna stavka prilikom odabira gaća jeste veličina. Možemo reći da je ovaj kriterijum i jedan od najvažnijih. Kako biste izbegli odabir neadekvatne veličine, neophodno je da izmerite obim struka i bokova, a tabela veličina koju ćete pronaći na našem sajtu, daće vam precizne podatke o dimenzijama.

Ukoliko birate veš za poklon , pred vama je nešto teži zadatak. 

Ipak, i u ovom slučaju rešenje postoji! Ako pretpostavimo da birate poklon za vašeg voljenog, sve što treba da uradite jeste da iz trenutne kolekcije veša vaše jače polovine izdvojite jedan par gaća i proverite o kojoj veličini se radi.

Muški veš na prostirci

Ne zaboravite na stil oblačenja - odlučite se za atraktivne modele donjeg veša

Kakvu odeću nosite? 

Da li preferirate klasične basic garderobu ili pratite modne aktuelnosti i trudite se da unosite nove trendove u vaš garderober? 

Sve su to pitanja čiji odgovori će vas približiti odabiru idealnih gaća. 

Bilo da kupujete poklon ili birate modele za sebe, pridržavajte se stilskih izbora koje preferirate i za druge komade odeće. 

Potrudite se da otkrijete one najsitnije detalje koji će vas usmeriti ka kupovini veša koji će vam sjajno pristajati i koji ćete obožavati da nosite!

Muške gaće iz našeg asortimana dolaze u klasičnim i jednostavnim bojama kao što su crna, teget, bela i siva. Isto tako, za vas smo pripremili i modele atraktivnih dezena - na linije i sa raznovrsnim pravilnim i nepravilnim oblicima. 

Redovno obnavljamo naš asortiman, pa smo sigurni da ćete iz neke od kolekcija pronaći idealan model donjeg veša koji će ubrzo postati vaš favorit. 

Ako ste rešili da u potpunosti obnovite vašu kolekciju odeće, obradovaće vas informacija da su u našem asortimanu svoje mesto našle i muške majice kreirane od mekanog pamuka, sa kojima je prijatnost zagarantovana.

Napravite svoju kombinaciju i u vaš garderober unesite kvalitetne komade koji će ispratiti sve vaše dnevne aktivnosti tokom čitave godine. 

Za kompletnu ponudu donjeg veša i odeće za muškarce, žene, ali i mališane, istražite naš online shop ili nas posetite u prodavnicama širom Srbije . Sigurni smo da će naša opsežna ponuda odgovoriti na vaše zahteve i veoma brzo postati vaša omiljena destinacija za kupovinu!